Au interzis la duș sau baie după ora 22.00! Regulile ciudate dintr-un complex din Cluj

Anca Bratu, 19 ianuarie 2023, Ora 10:12

  • print
  • |
au-interzis-la-du-sau-baie-dupa-ora-22-00-regulile-ciudate-dintr-un-complex-din-cluj-47311-1.jpeg

Viața la bloc este grea, iar una dintre cele mai mari probleme sunt vecinii. Este dificil să te înțelegi cu toată lumea, iar de cele mai multe ori vecinii dintr-un bloc sunt la cuțite. Unul vrea să petreacă, altul să doarmă, așa că mereu o să fie dispute. Însă, administratorul unui bloc din Cluj a reușit să uimească pe toată lumea. Le-a interzis locatarilor să facă duș seara, scrie cancan.ro.

Anunțul unui administrator de bloc din Cluj a devenit viral. Bărbatul s-a arătat revoltat de vecinii săi care fac duș seara așa că a luat atitudine. Se pare că zgomotul apei curgând și cel al gelului de duș care mai pică în cadă l-au adus la disperare, așa că a luat atitudine. S-a pus pe scris, a făcut un anunț și l-a lipit în scara blocului.

Se pare că dușul după ora 22.00 este inacceptabil. Acesta și-a informat vecinii că ar trebui să aibă mai mult respect și să amâne baia, în caz contrar o să fie sancționați. Mai exact, potrivit administratorului, oamenii se pot spăla în voie între orele 8:00 - 22:00. Dușul nocturn este exclus, iar cei care îndrăznesc să îl facă o să fie pedepsiți.

„Vă reamintim că trăim într-un imobil comun și avem obligația de a ne respecta reciproc. Folosirea dușului și a robinetelor la intensitate maximă, însoțită de trântirea săpunului și a flacoanelor de șampon în cadă, produce un zgomot insuportabil, care se propagă cu ușurință prin intermediul conductelor de scurgere, tulburând odihna vecinilor.

Potrivit legii, «tulburarea liniștii locatarilor între orele 22:00-8:00 şi 13:00-14:00 - de către orice persoană - prin producerea de zgomote, larmă sau prin folosirea oricărui aparat, obiect ori instrument muzical la intensitate mare», este interzisă! Dincolo de paragrafele de lege, bunul simţ ne obliga la un comportament decent şi la respectarea celor din jur. Libertatea fiecăruia se termină unde începe libertatea celorlalți", scrie pe afișul devenit viral. 

Internauții au fost șocați să vadă anunțul și nemulțumirile administratorului de bloc. Majoritatea s-au arătat revoltați de inițiativa acestui și au spus că dacă ar locui în acel bloc ar face duș numai noaptea. Toată lumea s-a pus de acord și au spus la unison că regulile impuse sunt revoltătoare și nimeni nu ar trebui să le bage în seamă. 

„Doamne ferește! Dacă lucrează cineva tura 2 la bucătăria unui restaurant, de exemplu, trebuie sa stea cu miros de ceapă călită până dimineață la 7. Sigur nu face nimeni dus la ora 23 de nebun...", „Vai de mine, cum să nu am voie să fac duș. Îl fac și la 4 dimineața dacă vreau. E stupid.", „Cred că acest om se plictisește rău, oare ce o să mai inventeze.", „Leșin de râs! Sper că niciun locatar nu l-a băgat în seamă.", au fost câteva din reacțiile internauților. 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
08:31
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou