Avocatul lui Voiculescu a făcut scandal în sala de judecată

Cristian Blănuţă, 17 septembrie 2014, Ora 12:12

  • print
  • |
avocatul-lui-voiculescu-a-facut-scandal-in-sala-de-judecata-43366-1.jpg

Avocatul Gheorghiță Mateuț s-a certat, miercuri, la ÎCCJ, cu completul de judecători, iar președintele acestuia l-a mustrat pe apărătorul lui Voiculescu.

Mateuț a fost iritat când una dintre judecătoare l-a întrebat de ce susține că judecătorii CAB ar fi imparțiali, moment în care avocatul a devenit agresiv prin limbaj, scrie b1.ro.

"Nu mi s-a adresat în mod direct, cum era firesc", a explicat Mateuț la ieșirea din sala de judecată.

Președintele completului de judecată i-a spus acestuia că nu este permis un astfel de comportament într-o sală de judecată, iar Mateuț s-a calmat în cele din urmă.

Dan Voiculescu vrea altă instanță, și nu Curtea de Apel, care să judece cererea sa de anulare a hotărârii definitive de condamnare din dosarul ICA.

La sosirea la ÎCCJ, avocatul acestuia a spus că este absolut necesar ca acea contestație făcută împotriva pedepsei de la Curtea de Apel București să se judece în altă parte, la o altă instanță similară, pentru că instanța care l-a condamnat la 10 ani de închisoare cu executare este lipsită de obiectivitate.

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
18:53
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou