Best Dental

Avocatul lui Voiculescu a făcut scandal în sala de judecată

Cristian Blănuţă, 17 septembrie 2014, Ora 12:12

  • print
  • |
avocatul-lui-voiculescu-a-facut-scandal-in-sala-de-judecata-43366-1.jpg

Avocatul Gheorghiță Mateuț s-a certat, miercuri, la ÎCCJ, cu completul de judecători, iar președintele acestuia l-a mustrat pe apărătorul lui Voiculescu.

Mateuț a fost iritat când una dintre judecătoare l-a întrebat de ce susține că judecătorii CAB ar fi imparțiali, moment în care avocatul a devenit agresiv prin limbaj, scrie b1.ro.

"Nu mi s-a adresat în mod direct, cum era firesc", a explicat Mateuț la ieșirea din sala de judecată.

Președintele completului de judecată i-a spus acestuia că nu este permis un astfel de comportament într-o sală de judecată, iar Mateuț s-a calmat în cele din urmă.

Dan Voiculescu vrea altă instanță, și nu Curtea de Apel, care să judece cererea sa de anulare a hotărârii definitive de condamnare din dosarul ICA.

La sosirea la ÎCCJ, avocatul acestuia a spus că este absolut necesar ca acea contestație făcută împotriva pedepsei de la Curtea de Apel București să se judece în altă parte, la o altă instanță similară, pentru că instanța care l-a condamnat la 10 ani de închisoare cu executare este lipsită de obiectivitate.

 

EDITORIAL

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

Ce se întâmplă azi în România nu sunt accidente și nici întâmplări banale. Este efectul disoluției autorității publice, prin politizarea și, implicit, mediocrizarea profesională a administrației publice. O administrație infestată de sistemul clientelar, servil, controlată politic până la cel mai m ...

ziare

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
18:17