Baronul isi arata coltii

Ziarul Atac, 16 septembrie 2022, Ora 19:24

  • print
  • |
baronul-isi-arata-coltii-46817-1.jpg

D-le Alexandru Andrei, autointitulat baron De Giurgiu, ia-ți mâna de pe poliție! Supărat nevoie mare, baronul care a acaparat conducerile deconcentratelor din județ, a pierdut controlul asupra IPJ Giurgiu odată cu plecarea lui Georgescu Cătălin și a lui Nedelea Daniel, fiind nemulțumit de faptul că persoana susținută de el pentru funcția de Șef Serviciu EconomicGiurgiu a pierdut examenul iar noul inspector șef al IPJ Giurgiu nu răspunde politic la insistențele sale și ale pupilei sale. Nemulțumit că nu și-a impus omul la conducerea SICE GR a făcut o deplasare la MAI, la ministrul Bode încercând să-l schimbe din funcție pe dl Dana, și să își pună un om de încredere șef de ipj ( Polexe sau Lazar) însă a fost refuzat, ba chiar i s-a transmis să-si i-a labele de pe instituția poliției și să-și vadă de treburile sale. Oare dl ministru s-a referit la treburile sale (iubirea pentru o secretară de primărie sau de afacerile pe care le are în comuna Gogoșari unde sătenii spun că acesta ar fi câștigat la poker bălțile comunei de la primarul lor! 

Baronul își arată colții în urma conflictului pe care l-a avut soția deputatului PNL Alexandru Andrei cu președinta tribunalului Giurgiu, acesta și-a arătat colții, trimițând de urgență ANPC la restaurantul pe care-l deține prietenul doamnei președinte (restaurantul Perla), care a fost închis în urma controlului! Imediat după acest control, domnul Voevozeanu, comisar în cadrul OPC, a fost uns în funcția de comisar-șef al OPC Giurgiu. Voevozeanu este CUMNATUL deputatului ANDREI, FIINDCĂSĂTORIT CUSORA ACESTUIA care în urma unor jocuri de culise a fost unsă în funcția de subprefect, întrucât actualul subprefect Bragaru, are multe bube, plângeri penale, nemaifiind în grațiile deputatului ANDREI. De asemenea, domnul deputat pregătește un tun de câteva zeci de milioane de euro, prin achiziția (cu japca) de la Primăria Gogoșari a 100 de ha teren (terenul fiind pășunea țăranilor din zonă, pe care vrea să-i despăgubească (mita mascată) cu 4 000 de lei / ha, pentru țăranii care renunță la această pășune)! Un alt subiect interesant, este faptul ca domnul deputat nu are un cv pe nici un site, se vorbește în popor că n-ar avea licența obținută, cu toate că în trecut a ocupat funcții care necesitau studii superioare absolvite cu licență, vezi perioada cât a fost director OSIM (în acea perioadă a fostși un scandal cu șefa de la resurse umane de la OSIM, care a avut tupeul să-i ceară diploma, la scurt timp fiind concediată pentru faptul că a îndrăznit să-i ceară diploma domnului deputat! Mai mult de atât, primarii din județ sunt amenințați direct de către acesta, dacă nu sunt încheiate contracte de asistență juridică cu soția lui!

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
15:11
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou