Bătaie de joc! Clotilde Armand toacă banii cetățenilor pe hârtii! A alocat 10 milioane de euro pe studii de fezabilitate

Diana Ionescu, 3 februarie 2023, Ora 11:33

  • print
  • |
bataie-de-joc-clotilde-armand-toaca-banii-cetatenilor-pe-hartii-a-alocat-10-milioane-de-euro-pe-studii-de-fezabilitate-47400-1.jpeg

Ramona Porumb, viceprimarul Sectorului 1 al Capitalei, avertizează că peste 9,5 milioane de euro sunt alocate, la primăria condusă de Clotilde Armand, pentru studii de fezabilitate, scrie gandul.ro.

În doi ani, Clotilde Armand nu a făcut "nimic", acuză Ramona Porumb, nefiind demarat niciun proiect pentru comunitate. iar banii locuitorilor din Sectorul 1 vor fi "tocați" pe hârtii, respectiv studii de fezabilitate, încă o dovadă că edilul demonstrează "nepricepere în administrația publică".

"Atunci când timp de 2 ani nu faci nimic ca primar, nu demarezi niciun proiect pentru comunitate, alegi, într-un final, să toci banii locuitorilor Sectorului 1 pe hârtii ce vor rămâne probabil tot prin vreun sertar.

În spatele incompatibilității cu funcția pe care o deține și a nepriceperii dovedită în administrația publică, primarul Sectorului 1 decide să irosească banul public pe studii de fezabilitate", susține Ramona Porumb.

Ramona Porumb mai precizează că s-a creat deja un precedent periculos, în ceea ce privește studiile de fezabilitate, dând ca exemplu Piața 1 Mai. Un studiu de fezabilitate pentru refuncționalizarea acestei piețe a fost atribuit încă din luna mai a anului 2022, numai că nici până astăzi nu a fost prezentat în Consiliul Local al Primăriei Sectorului 1, pentru a fi votat.

În ultimă instanță, viceprimarul sectorului 1 precizează că atribuirea acestor studii de fezabilitate trebuie urmărită cu mare atenție, cu atât mai mult cu cât este vorba despre sume alocate de peste 9,5 milioane de euro.

"Cu siguranță va fi interesant de urmărit atribuirea acestora, ținând cont de sumele prevăzute în buget, respectiv peste 9,5 milioane euro, dar mai ales, dacă va pune ceva în practică sau va trece totul la maculatură.

Deja avem exemplul celor inițiate în anul 2022, precum studiul referitor la modernizarea și refuncționalizarea Pieței 1 MAI, atribuit din luna mai, dar nici până în prezent nu a fost adus votului Consiliului Local, ce să mai vorbim despre demararea lucrărilor, va mai trece un an probabil", încheie viceprimarul Sectorului 1 al Capitalei.

 

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
17:26
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou