Update: Bătaie la nunta lui Tăriceanu

Cristian Blănuţă, 3 noiembrie 2013, Ora 08:22

  • print
  • |
bataie-la-nunta-lui-tariceanu-35489-1.jpg Update

UPDATE 08:25 Doi dintre paparazzii care au agresat un cameraman, la nunta lui Călin Popescu Tăriceanu, au fost reținuți pentru 24 de ore.

Aceștia au fost audiați, dar nu și-au recunoscut vina.

Petrecerea de nuntă a lui Călin Popescu Tăriceanu nu a fost lipsită de probleme, la poarta Palatului Ghika având loc un conflict între un valet angajat, cei care asigurau paza şi mai mulţi paparazzi.

Conflictul a început în jurul orei 22.00 de la un valet al Palatului Ghika, după ce a adresat cuvinte înjurioase paparazzilor prezenţi la intrarea în incintă. Deranjat de atitudinea valetului, un paparazzo i-a spart acestuia o sticlă de bere în cap.

În următoarele clipe, bodyguarzii care asigurau paza la eveniment au intervenit şi au încercat să aplaneze conflictul.

Pentru că au fost filmați, paparazzii au luat la bătaie și un cameraman de la o televiziune. Acesta a ajuns la spital cu mai mulți dinți dizlocați.

La scurt timp la locul incidentelor a ajuns un echipaj de poliție, care i-au ridicat, pentru audieri, pe cei care au provocat scandalul.

De asemenea, acolo a venit și o ambulanță, care l-a dus la spital pe cameramanul rănit.

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
04:10
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou