Blăndu trece la AMENINŢĂRI

Dan Alexandru, 6 ianuarie 2014, Ora 14:04

  • print
  • |
blandu-trece-la-amenintari-37112-1.jpg

Soţul învăţătoarei filmate în timp ce cerea bani părinţilor unor elevi pentru a cumpăra cadouri de Sărbători şpăgare, ameninţă presa, dar şi pe cei care au comentat pe marginea acestui subiect. "Eu iert, dar nu uit", spune Marius Blându, pe un site de socializare. Între timp, inspectoratul şcolar Bucureşti început ancheta chiar la sediul unităţii de învăţământ.

"Mantuitorul nu s-a aparat in fata lui Caiafa iar cand Pontus Pilat l-a intrebat: - TU esti regele iudeilor? El a raspuns:- Tu ai zis asta, nu eu! Presa e Caiafa sau Pontus Pilat??? Spunem peste tot ca presa tabloida britanica ne face in toate felurile, pe la toate colturile, invadatori ai muncii din insula etc. Ipocrizia in MassMedia romaneasca se vede de la o posta. Fosti ministri din bransa dascalilor uita cand pe postul public s-au aparat racnind din toti rarunchii.... minciunaaaa...cand li s-au adus acuzatii asupra activitatii lor de dascali in Politehnica Bucuresteana. Atunci mi-am zis: presa ar trebui sa lase omul sa se apere cum e legal sa o faca si abia dupa aceea sa-l certe...dar degeaba. Daca esti un om simplu si care superi nedorind sa primesti cadouri de la fosti directori de cabinet ai secretarului de stat din Ministerul Economiei din 2010!!!!!!! si presa audio vizuala are un gol de stiri post sarbatori atunci.....esti vrajitoarea buna de ars pe rug! Sindicatul cadrelor didactice nu se ridica prin atitudinea lor cu Dl Hader in frunte nici pana la glezna Colegiului Medicilor care le dau flit acuzatorilor pana ei nu se lamuresc cu acuzatiile colegilor medici! Felicitari Domnule Doctor Astarastoaie! Apararea in fata celor in drept sa-I ceara socoteala costa ( la propriu)bani multi! Lumea va zice: are vrajitoarea bani, are afaceri de zeci de mii de euro........"Tu ai zis asta, nu eu!...."Poza noastra de profil a aparut in presa! NOI SUNTEM O FAMILIE!!! Imaginea noastra ACUM este pe ultimul loc ca prioritate. Va veni si momentul cand ma voi ocupa si de acest subiect! EU IERT DAR NU UIT!!!Doresc atat prietenilor cat si dusmanilor un an cu dragoste, sanatate,noroc si bucurii!!!", a scris Marius Blându, pe Facebook.

Învăţătoarea Dana Blându, de la Şcoala nr. 10 din Capitală, a fost filmată de un părinte când îi certa că nu au strâns mai mulţi bani pentru cadourile de Crăciun. Rudele copiilor spun că la Şcoala numărul 10 este o regulă sa li se ceară bani. Şi nu puţini. Sute de lei pentru cadouri şi fondul clasei.

Filmarea cu învăţătoarea a apărut de Crăciun, dar cadrul didactic a spus atunci că nu se întoarce din vacanţă să dea socoteală superiorilor. Ancheta a început abia în 6 ianuarie, iar femeiea se consideră nevinovată. Până la finalizarea anchetei învăţătoarea va preda în continuare. Totodată, a fost depusă şi o plângere penală pe numele ei la Parchet.

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
10:04
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou