Brigitte Pastramă și-a luat țeapă de la dezvoltatorii din Dubai! Este vorba despre 5.500 de euro

Anca Bratu, 28 noiembrie 2022, Ora 20:29

  • print
  • |
brigitte-pastrama-dubai-casa-47025-1.jpeg

Brigitte a fost păcălită în Dubai. Fosta soție a lui Ilie Năstase a dorit, cu ceva vreme în urmă, să cumpere o casă pentru care a dat un avans de 5.500 de euro. Bruneta s-a răzgândit și, își vrea banii înapoi, însă, se pare că strădaniile ei de a-i recupera sunt sortite eșecului.

Brigitte Pastramă a mers din nou în Dubai. Soția lui Florin Pastramă și-a luat o țeapă de zile mari. În urmă cu un an, Brigitte a dorit să achiziționeze o casă pe tărâmul milionarilor, și după ce a ochit o locuință, a plătit un avand de 5.500 de euro. Se pare că, în momentul în care Florin și Brigitte Pastramă s-au dus să achite casa, li s-a cerut un preț mai mare cu 40.000 de euro. Cei doi soți au refuzat să o mai cumpere și a cerut a avansul înapoi. 
A trecut un an, de când bruneta încearcă să își recupereze banii. 

Brigitte susține că a fost de zece ori în Dubai pentru cei 5.500 de euro, ultima oară fiind chiar în urmă cu câteva zile. Vedeta s-a întors, tot cu mâna goală. "A zecea oară la Damac sa-mi cer avansul de 5.500 de euro înapoi! Săptămâna viitoare, vă voi dezvălui totul despre viața din Dubai, escrocheriile marilor dezvoltatori și cât de mult te ajută românii stabiliți aici", a scris Brigitte pe Instagram.

 

Deși a fost dezamăgită de primii dezvoltatorii din Dubai, până la urmă a reușit să-și achiziționeze un apartament de lux, prin intermediul unui amic român care se ocupă cu vânzarea de case.

Iată declarațiile brunetei:"Am fost în Dubai în urmă cu un an. Am urmărit să achiziționez o casă. Am vrut ceva pentru mine. Am vrut să am ceva al meu, unde să pot evada, să scap de stres, să mă pot relaxa așa cum îmi place mie. Am avut mai multe încercări, la un moment dat m-am chinuit să recuperez avansul pe care-l dădusem pentru o locuință, care nu era tocmai ok. Am apelat apoi la Mircea Brânzei care m-a ajutat foarte mult și mi-a oferit o soluție bună. Împreună cu el am găsit o casă într-o zonă foarte bună, o casă frumoasă, așa cum îmi place mie. Este o casă cu 2 dormitoare. Sinceră să fiu am vrut cu trei, dar am bpgat banii în afacerile din România. Casa din Dubai a costat vreo 400.000 de mii de euro, eu nu am optat pentru o plată în rate, am dat 70% din sumă, urmând ca peste 5 luni să achit și cei 30%, când primesc cheia și e gata" a delarat Brigitte pentru Click. 

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
14:17
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou