Best Dental

Circ în Parlament. Calimente, lui Zgonea: „Ori ești prost, ori ești prost”

Mălina Andrei, 10 februarie 2015, Ora 11:29

  • print
  • |
circ-in-parlament-calimente-lui-zgonea-ori-esti-prost-ori-esti-prost-45545-1.jpg

Președintele Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea, a fost jignit de deputatul PNL Mihăiță Calimente în timp ce acesta anunța vacantarea postului de deputat al lui Petre Roman.

Fostul prim-ministru, declarat incompatibil de către Agenţia Naţională de Integritate, Roman nu a contestat raportul de evaluare în termenul legal de 15 zile.

Liberalii s-au revoltat atunci când Zgonea a anunțat că postul lui Petre Roman a rămas vacant, considerând excluderea lui Roman din Parlament abuzivă. În acest context, deputatul PNL Mihăiță Calimente l-a catalogat drept „prost" pe președintele Camerei.

„Pe mine, personal, nu mă deranjează dacă mă înjuraţi în fiecare minut. Dar vreau să îl vadă şi o ţară că poate îl votează la fel", l-a chemat Zgonea la microfon pe interlocutorul din sală, „să îl vadă şi camerele".

În final, hotărârea de vacantare a mandatului lui Roman a rămas însă pe ordinea de zi, fiind votată cu majoritate.

Valeriu Zgonea a reacționat pe Facebook unde a încărcat o înregistrare a momentului .

"Îmi pare rău că unii dintre colegi nu au înțeles că recâștigarea încrederii cetățenilor în Parlament se face inclusiv prin renunțarea la circ și la limbajul suburban. Domnul Mihăiţă Calimente - președinte de Comisie parlamentara, se pare că nu a înțeles nimic din discursul președintelui Klaus Iohannis, rostit astăzi în Parlament. Însă știu că domnia sa nu este un etalon pentru PNL!", a scris Valeriu Zgonea pe pagina sa de Facebook.

 

EDITORIAL

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

Ce se întâmplă azi în România nu sunt accidente și nici întâmplări banale. Este efectul disoluției autorității publice, prin politizarea și, implicit, mediocrizarea profesională a administrației publice. O administrație infestată de sistemul clientelar, servil, controlată politic până la cel mai m ...

ziare

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
05:39