Circ în Parlament. Calimente, lui Zgonea: „Ori ești prost, ori ești prost”

Mălina Andrei, 10 februarie 2015, Ora 11:29

  • print
  • |
circ-in-parlament-calimente-lui-zgonea-ori-esti-prost-ori-esti-prost-45545-1.jpg

Președintele Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea, a fost jignit de deputatul PNL Mihăiță Calimente în timp ce acesta anunța vacantarea postului de deputat al lui Petre Roman.

Fostul prim-ministru, declarat incompatibil de către Agenţia Naţională de Integritate, Roman nu a contestat raportul de evaluare în termenul legal de 15 zile.

Liberalii s-au revoltat atunci când Zgonea a anunțat că postul lui Petre Roman a rămas vacant, considerând excluderea lui Roman din Parlament abuzivă. În acest context, deputatul PNL Mihăiță Calimente l-a catalogat drept „prost" pe președintele Camerei.

„Pe mine, personal, nu mă deranjează dacă mă înjuraţi în fiecare minut. Dar vreau să îl vadă şi o ţară că poate îl votează la fel", l-a chemat Zgonea la microfon pe interlocutorul din sală, „să îl vadă şi camerele".

În final, hotărârea de vacantare a mandatului lui Roman a rămas însă pe ordinea de zi, fiind votată cu majoritate.

Valeriu Zgonea a reacționat pe Facebook unde a încărcat o înregistrare a momentului .

"Îmi pare rău că unii dintre colegi nu au înțeles că recâștigarea încrederii cetățenilor în Parlament se face inclusiv prin renunțarea la circ și la limbajul suburban. Domnul Mihăiţă Calimente - președinte de Comisie parlamentara, se pare că nu a înțeles nimic din discursul președintelui Klaus Iohannis, rostit astăzi în Parlament. Însă știu că domnia sa nu este un etalon pentru PNL!", a scris Valeriu Zgonea pe pagina sa de Facebook.

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
07:56
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou