Messi, amenințat de un boxer celebru! "Să se roage la Dumnezeu să nu-l găsesc eu"

Anca Bratu, 28 noiembrie 2022, Ora 21:36

  • print
  • |
cupa-mondiala-messi-mexic-argentina-47026-1.jpeg

Pugilistul mexican Saul Canelo Alvarez (32 de ani) i-a transmis un avertisment îngrijorător, de-a dreptul, lui Lionel Messi, pe care l-a acuzat că nu respectă Mexicul. 

Pugilistul mexican Canelo Alvarez îl amenință pe Messi. Celebrul boxer a considerat că fotbalistul argentinian nu a respectat Mexicul. "Ar fi bine să se roage la Dumnezeu să nu-l găsesc eu!" a spus mexicanul, potrivit CNN.

Sâmătă seara, Argentina a învins Mexic pentru a rămâne cu șanse de calificare în optimile Cupei Mondiale. Messi a marcat un gol și a oferit o pasă decisivă pentru Enzo Fernandez. Din cauza unui presupus gest oarecum sfidător la adresa Mexicului, atunci când s-au bucurat în vestiar pentru victorie, pugilistul l-a luat la ochi pe marele fotbalist. Boxerul face referire la imaginile postate de jucători pe rețelele sociale, în care se vede că jucătorii lui Lionel Scaloni cântă, iar la un moment dat întinde piciorul și pare să lovească un tricou al Mexicului care era pe jos.

"L-ați vazut pe Messi curâțând podeaua cu tricoul și steagul nostru? Așa cum eu respect Argentina, și el trebuie să respecte Mexicul!! Nu vorbesc despre întreaga țară, ci doar despre acest gest de rahat pe care l-a făcut Messi", a scris Alvarez pe Twitter. Pugilistul a făcut referire la un videoclip în care Messi pare să lovească cu piciorul un tricou al Mexicului, care se afla pe podeaua vestiarului Argentinei.

Cu toate astea, nu există nicio dovadă că Lionel Messi a făcut acest gest intenționat.

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
17:02
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou