Daniel Barbu, bombardat cu roșii la Cluj

Cristian Blănuţă, 30 septembrie 2013, Ora 11:17

  • print
  • |
daniel-barbu-bombardat-cu-ro-ii-la-cluj-34550-1.jpg

Mii de oameni din mai multe oraşe, printre care şi Capitala, au protestat faţă de Proiectul minier de la Roşia Montană. La Cluj Napoca, manifestaţia nu a fost lipsită de incidente. Protestatarii s-au îmbrâncit cu jandarmii, care la rândul lor au folosit spray lacrimogen. Tot aici, mai multe persoane care au protestat faţă de proiectul minier de la Roşia Montană au adus o fotografie a ministrului Culturii, Daniel Barbu, şi au aruncat în ea cu roşii.

Aproape 5.000 de oameni au protestat la Cluj Napoca faţă de proiectul minier de la Roşia Montană.
"30 de ani am lucrat în laborator chimic. Vă spun în calitate de profesionist, nu ca un amator, cianura în calitatea imensă de sute de hectare, pe o suprafaţă atât de mare, sub forma unui lac va fi pentru tot Ardealul o catastrofă", a spus unul dintre protestatari, potrivit rtv.net.
Manifestanţii s-au îmbrâncit cu jandarmii, care la rândul lor au folosit spray lacrimogen.


Incidente au fost şi la protestele din judeţul Alba. La Roşia Montană, deputatul Remus Cernea, cunoscut opozant al proiectului minier, a fost împins şi huiduit, iar la Câmpeni, membrii comisiei parlamentare nu au fost lăsaţi, zeci de minute, să iasă dintr-un restaurant unde se întâlniseră cu reprezentanţi ai ONG-urilor care se opun proiectului.

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
22:22
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou