Daniel Cioabă o acuză pe Monica Tatoiu de instigare la genocid

Cristian Blănuţă, 5 decembrie 2013, Ora 09:50

  • print
  • |
daniel-cioaba-o-acuza-pe-monica-tatoiu-de-instigare-la-genocid-36530-1.jpg

Regele Daniel Cioabă este hotărât să o dea în judecată pe Monica Tatoiu, acuzând-o că a instigat la genocid, într-o emisiune la România TV.

Cioabă a spus că o va acționa în judecată pe Tatoiu, deoarece vorbele ei, cum că românii din Timișoara ar trebui să preia modelul ungurilor de la Budapesta și să-și facă singuri dreptate, ar putea duce la genocid. Regele romilor din România a mai declarat că supușilor lui le este teamă că românii i-ar putea agresa și le-ar da foc la case.

"Nu vreau să plătească Monica Tatoiu, vreau doar să previn aceste lucruri. Autoritățile sunt cele care trebuie să ia măsuri", a spus Daniel Cioabă.

La rândul ei, Monica Tatoiu a declarat că vorbele sale au fost prost înțelese de Cioabă.

Monica Tatoiu l-a întrebat pe regele romilor, în urmă cu o săptămână, de ce nu poate să se impună în comunitatea sa astfel încât romii să nu mai fure şi să nu mai cauzeze probleme în societate.

"Dacă sunteţi aşa de puternic şi purtaţi o coroană pe cap, nu puteţi să faceţi ordine în etnia dumneavoastră să nu mai fure cablurile de cupru?", a spus Monica Tatoiu.

Daniel Cioabă i-a replicat că poliţia şi procuratura au aceste atribuţii: "Dacă nu poate să facă Poliţia şi procuratura, noi să putem?"
Monica Tatoiu a continuat spunând că oamenii legii se tem să pătrundă în lumea interlopă.
"Atunci Poliţia nu mai e Poliţie dacă nu are curaj să intre", a spus regele Cioabă.

Monica Tatoiu a dezvăluti apoi că are prieteni care i-au spus că la Timișoara ar trebui, dacă altfel nu se poate, să se întâmple ca în Budapesta, unde ungurii și-au făcut singuri dreptate în războiul cu cetățenii de etnie romă.

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
03:23
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou