DEMONUL a ordonat doborârea avionului din Ucraina

Cristian Blănuţă, 21 iulie 2014, Ora 12:54

  • print
  • |
demonul-a-ordonat-doborarea-avionului-din-ucraina-41920-1.jpg

Seful contrainformatiilor din Ucraina a subliniat luni ca lansarea a fost efectuata de experti militari rusi, la ordinul dat de liderul unuia din grupurile armate ale insurgentilor, Igor Bezler, cunoscut sub numele de cod "Bes" ("Demonul").

"Rusia este obligata sa ne furnizeze numele persoanelor care au efectuat lansarea rachetei", a reiterat seful Departamentului de Contraspionaj al SBU, Vitali Naida.

"La ora actuala, Ucraina nu are toate dovezile privind implicarea Rusiei in catastrofa aeriana, dar in curand va avea suficiente probe", a afirmat acelasi responsabil militar ucrainean, intr-un interviu la postul de televiziune local "1+1″, citat de Ukrainska Pravda.

"Dispunem in prezent de o multime de informatii operative, le primim si le verificam. Cooperam cu parteneri straini, intre care FBI, experti din Olanda si Polonia. Parteneri din Marea Britanie urmeaza sa ni se alature in aceasta ancheta", a afirmat Vitali Naida.

"Noi vom dovedi ca in Ucraina nu este un razboi civil, ci o actiune terorista provocata de Rusia', a subliniat reprezentantul SBU.

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
11:28
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou