Best Dental

EBA o acuză pe Elena UDREA de complot

Cristian Blănuţă, 13 august 2014, Ora 07:52

  • print
  • |
eba-o-acuza-pe-elena-udrea-de-complot-42484-1.jpg

Elena Basescu a acuzat-o marti pe sefa PMP Elena Udrea de complot impotriva candidatului la prezidentiale, Cristian Diaconescu.

"Doamna Ruxandra Dragomir (sefa organizatiei de femei a PMP, n.red.) se preface că nu ştie despre ce este vorba: organizaţiile au "probleme" în a strânge semnături pentru Cristian Diaconescu deoarece Elena Udrea le interzice acest lucru", sustine EBA, potrivit stiripesurse.

Dupa alegerile europarlamentare, mai multi membri PMP si-au dat demisia din partid. Printre acestia, membri cu functii de conducere dar si parlamentari.

In plus, PMP anunta ca are probleme cu strangerea de semnaturi pentru candidatura lui Cristian Diaconescu si ca trebuie luata o decizie in acest sens.

 

EDITORIAL

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

Ce se întâmplă azi în România nu sunt accidente și nici întâmplări banale. Este efectul disoluției autorității publice, prin politizarea și, implicit, mediocrizarea profesională a administrației publice. O administrație infestată de sistemul clientelar, servil, controlată politic până la cel mai m ...

ziare

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
07:37