Șeful care și-a umilit subalternul și-a dat demisia

Cristian Blănuţă, 12 octombrie 2013, Ora 10:00

  • print
  • |
eful-care-i-a-umilit-subalternul-i-a-dat-demisia-34865-1.jpg

Comisarul şef Cristian Pintea, adjunct al şefului Poliţiei Cluj, şi-a dat demisia, în această seară, după ce a aflat că a fost chemat luni la Bucureşti, unde ar fi urmat să fie demis.

La terminarea programului de lucru, vineri după amiaza, comisarul şef Pintea i-a anunţat pe cei câţiva şefi care mai erau la instituţie că şi-a dat demisia din funcţia de prim adjunct al şefului Poliţiei Cluj. "Ne-a spus că a demisionat şi că nu va mai ocupa această funcţie. Cred că totul are legătură cu publicarea de către Corpul de Control al Guvernului a conluziilor controlului efectuat la Cluj, în cazul agentului de la Poliţia Rutieră, Sergiu Todea", a declarat, conform EVZ, unul dintre şefii IPJ Cluj

Contactat, şeful IPJ Cluj, chestorul Tudor Grindean, a confirmat informaţia. "Am primit şi noi o comunicare de la IGPR prin care suntem informaţi că dl. Pintea a fost eliberat din funcţie. Cred că nu este greşit atunci când se spune că şi-a dat demisia", a spus chestorul Grindean.

Comisarul şef Pintea a fost acuzat că l-a umilit în public pe agentul Sergiu Todea pentru că avut curaj să îl oprească în trafic, deoarece nu a acordat prioritate de trecere unui pieton care traversa strada pe la trecerea pentru pietoni. "A strigat la mine apoi m-a pus să îmi cer scuze", a spus agentul Todea. După acest incident, comisarul Pintea s-a răzbunat pe agentul Todea pentru tupeul avut, l-a reclamat disciplinar şi a avut grijă ca subalternul lui să fie aprig pedepsit.

După trei ani de calvar, agentul Todea a câştigat toate procesele cu IPJ Cluj pentru anularea sancţiunilor disciplinare primite, după care, în semn de protest, şi-a dat demisia din Poliţia Română.

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
06:00
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou