Fanii s-au bătut ca-n codru

Cristian Blănuţă, 13 octombrie 2013, Ora 09:59

  • print
  • |
fanii-s-au-batut-ca-n-codru-34887-1.jpg

Mai mulţi suporteri ai echipelor FCU Craiova şi CSM Râmnicu Vâlcea s-au luat la bătaie, sâmbătă seară, după o partidă de fotbal din Liga a II-a disputată la Roşiorii de Vede. Microbiştii au folosit chiar şi o bicicletă pentru a se lovi.

Circa 2000 de suporteri au venit să vadă meciul din Liga a II-a, jucat la Roşiorii de Vede, în Teleorman. Susţinătorii Craiovei au iscat un scandal monstru încă din prima repriză. Ei s-au luat la bătaie cu microbiştii din Vâlcea şi nu s-au sfiit să folosească chiar şi o bicicletă pentru a-şi lovi adversarii cu putere, informează România TV.

Patru amenzi în valoare totală de 1.700 de lei au fost date de jandarmii teleormăneni, care au asigurat sâmbătă ordinea publică la partida de fotbal din Liga a II-a dintre FC Universitatea Craiova şi CSM Râmnicu Vâlcea.

 

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
09:51
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou