Fiul lui Zgonea, acuzat că a rupt cu bătaia un adolescent

Cristian Blănuţă, 29 noiembrie 2013, Ora 09:43

  • print
  • |
fiul-lui-zgonea-acuzat-ca-a-rupt-cu-bataia-un-adolescent-36369-1.jpg

Ion Sburlea, fost fotbalist, a depus, luni seara, o plângere la poliție, în care îl acuză pe băiatul lui Valeriu Zgonea că l-a agresat, împreună cu alți adolescenți, pe fiul său, relatează realitatea.net

Potrivit fostului fotbalist, fiul său, Dragoș, a avut o discuție pe Facebook cu Bogdan, băiatul președintelui Camerei Deputaților, după ce acesta l-a agresat pe un coleg al fiului lui Ion Sburlea.

Cei doi tineri au convenit să se întâlnească în zona gurii de metrou de la Parcul Izvor din Bucureşti. Dragoș a mers împreună cu un prieten, în timp ce Bogdan Zgonea a venit cu opt-nouă elevi, care l-au agresat pe băiatul fostului fotbalist. Ion Sburlea mai susține că, spre finalul altercaţiei, fiul lui Zgonea, care până atunci stătuse deoparte, ar fi încercat să-l strângă de gât pe fiul său

Sburlea a fost împreună cu băiatul său la spital şi la Institutul Naţional de Medicină Legală, unde s-a constatat că acesta a suferit "contuzie oculară forte, echimoză palpebrală, hematom periorbital zigomatic şi hemoragie conjunctivală precum şi posibilă fractură de piramidă nazală".

Dosarul este cercetat de Secţia 17 de Poliţie, iar surse din Poliţia Capitalei au confirmat, pentru mediafax.ro, existenţa unei plângeri, însă au refuzat să ofere detalii, invocând faptul că ancheta este în curs şi este secretă la acest moment. Aceleaşi surse susţin că în plângere figurează "autori necunoscuţi".

Majoritatea celor reclamaţi că l-ar fi agresat pe fiul lui Sburlea sunt elevi ai Liceului "Miguel de Cervantes" din Capitală, susţine Ion Sburlea, care precizează că a purtat discuţii cu directoarea unităţii de învăţământ.

La rândul său, Valeriu Zgonea spune că este vorba despre un scandal fabricat.
"Este regretabil că anumite persoane încearcă astfel de atacuri murdare la adresa mea fabricând un scandal în care să fie implicat băiatul meu în vârstă de 15 ani. Dragoş nu l-a lovit pe acel băiat în incidentul de ieri seară. De altfel, în faţa directoarei liceului lui Dragoş cel care a lovit a recunoscut că a făcut acest lucru. În convorbirea telefonică pe care am avut-o cu tatăl băiatului lovit, convorbire care s-a desfăşurat pe telefonul directoarei liceului, acesta mi-a vorbit vulgar, m-a ameninţat că se ocupă de familia mea şi mi-a spus că se duce la presă", a declarat Zgonea pentru mediafax.ro.

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
18:59
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou