Gafa unui prezentator cu mii de fani în România a declanşat un imens scandal

Diana Ionescu, 24 aprilie 2014, Ora 10:36

  • print
  • |
gafa-unui-prezentator-cu-mii-de-fani-in-romania-a-declansat-un-imens-scandal-39578-1.jpg

Celebrul prezentator englez Jeremy Clarkson este din nou în centrul atenţiei, de această dată din cauza unui scandal cu iz de rasism.

Cunoscut pentru faptul că reuşeşte să intre în polemici destul de des, gazda emisiunii Top Gear de la BBC a "lovit" din nou, cu o postare pe Twitter.

Clarkson a publicat o imagine cu un căţel din rasa Terrier, căruia a cutezat să îi pună şi un nume. Inspirat de blană neagră a simpaticului animal, prezentatorul a găsit un nume aluziv pentru acesta: "Dogba", conform prosport.ro. Desigur, printr-un joc de cuvinte ingenios, acesta a făcut referire, prin omonimie, la celebrul atacant ivorian Didier Drogba, fost la Chelsea, în prezent la Galatasaray.

Găselniţa lui Clarkson a declanşat un scandal imens pe reţelele de socializare, omul de televiziune fiind acuzat de rasism, iar conducerea BBC a fost ameninţată cu un proces. Gazda Top Gear s-a apărat, prefăcându-se că nu înţelege de ce lumea este atât de revoltată: "De ce este rasism să dăm numele unui jucător câinelui nostru cel nou?"


 

 

 

 

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
09:22
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou