Gâlceava din familia lui Sergiu Nicolaescu continuă!

Valeriu Daniel, 3 ianuarie 2014, Ora 15:16

  • print
  • |
galceava-din-familia-lui-sergiu-nicolaescu-continua-37017-1.jpg

Dana pare că vrea să o îndepărteze total pe sora lui Sergiu Nicolaescu, Iolanda (86 de ani), de tot ce a însemnat marele regizor.

Durerea femeii, care cu greu se poate mişca pe distanţe mici, din cauza unor probleme grave de sănătate, este cu atât mai mare cu cât ea n-a fost chemată nici la parastasul pe care cumnata sa l-a organizat în memoria lui Sergiu, chiar pe 15 decembrie.

"Nu am ştiut că Dana l-a înhumat pe Sergiu la Bellu. Dana, de ce nu mi-ai spus şi mie că l-ai înmormântat? Cum să facă asta fără ca eu să ştiu? De ce nu mi-a zis şi mie? Trebuia să aflu din presă? De ce face totul pe ascuns? Ce crede ea că are de câştigat dacă se poartă aşa cu mine...?" a declarant, pentru libertatea.ro, sora regizorului.

Dana Nicolaescu a anunțat că urna cu cenuşa regizorului Sergiu Nicolaescu, care a decedat pe 3 ianuarie 2013, la vârsta de 82 de ani, a fost înhumată la Cimitirul Bellu Militar din Bucureşti

Dana Nicolaescu mai spune că, în perioada 24 - 26 ianuarie, Fundaţia Sergiu Nicolaescu şi Uniunea Cineaştilor din România (UCIN) vor organiza în memoria lui Sergiu Nicolaescu un eveniment intitulat "Sergiu. Ianuarie. În fiecare an".

Evenimentul va avea loc la Cinema Studio din Capitală şi va include vernisajul unei expoziţii de fotografii, precum şi proiecţii speciale cu filme de şi despre Sergiu Nicolaescu.

Sergiu Nicolaescu a decedat pe 3 ianuarie 2013, la vârsta de 82 de ani, în urma complicaţiilor cardiace şi pulmonare severe care nu au răspuns la tratamentul intensiv aplicat, au anunţat atunci reprezentanţii Spitalului Elias din Capitală, unde regizorul era internat din 26 decembrie 2012.

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
16:05
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou