Ginerele unui fost primar PSD a împușcat un consilier PNL

Cristian Blănuţă, 23 mai 2014, Ora 09:12

  • print
  • |
ginerele-unui-fost-primar-psd-a-impuscat-un-consilier-pnl-40427-1.jpg

Ginerele unui fost primar de la PSD a tras mai multe focuri de armă asupra unui consilier PNL, care mergea să verifice situația unor bannere electorale.

Grozăvia s-a petrecut la Belciugatele, județul Călărași.

Consilierul PNL a fost blocat în trafic de mașina social-democratului. Liberalul mergea să verifice situația unor afișe electorale rupte, iar la un moment dat a fost oprit în trafic de fostul primar al comunei Belciugatele, potrivit mondonews.ro. Consilierul și-a chemat în ajutor fratele.

După ce i s-au adus mai multe injurii, consilierul liberal a aruncat un ou pe parbrizul fostului primar PSD, moment în care ginerele acestuia a scos arma și a tras.

Polițiștii au găsit trei cartușe goale la fața locului, iar în prezent cercetează împrejurările care au dus la producerea acestui incident.

Despre fostul primar nu se știe nimic la această oră, însă consilierul liberal s-a prezentat la secția de poliție.

Cei doi nu se află la primul conflict, consilierul PNL fiind atacat în urmă cu ceva timp de fostul primar PSD cu o rangă.

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
01:39
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou