Guvernul Erdoğan i-a adus pe baronii drogurilor în Turcia, acuză liderul opoziției

Constantin Georgescu, 2 noiembrie 2022, Ora 19:18

  • print
  • |
guvernul-erdo-an-i-a-adus-pe-baronii-drogurilor-in-turcia-acuza-liderul-opozitiei-46939-1.jpeg

Acuzații grave: Guvernul Erdoğan i-a adus pe baronii drogurilor în Turcia, acuză liderul opoziției

O acuzație fără precedent, cum că guvernul Erdoğan „închide ochii” la traficul de droguri din Turcia, a fost lansată prin intermediul rețelelor de socializare de Kemal Kılıçdaroğlu, președintele CHP (Partidul Popular Republican - de opoziție). El îl denunță pe ministrul de interne, Süleyman Soylu, caracterizându-l drept „Breaking Bad Süleyman!”.                                 Potrivit lui Kılıçdaroğlu, „Palatul (Prezidențial) a intrat într-un joc murdar pentru că resursele țării au fost epuizate. Jocul este așa: au închis ochii la orice bani negri care intrau în țară. Au spus „aduceți bani de oriunde și nu vom întreba care este sursa lor”... Iar acești bani negri, murdari, adică bani din droguri, au fost folosiți pentru a acoperi deficitele comerciale ale Turciei...”. „Din orice colț al lumii, toți baronii drogurilor și toate bandele de traficanți de droguri au venit cu banii lor și s-au stabilit la Istanbul și mai apoi au început să se răfuiască între ei în cafenele și mall-uri. Istanbulul s-a transformat într-un centru de confruntare între baronii drogurilor, bandele de traficanți de droguri și organizații criminale internaționale”, a spus el. „Palatul știe că ei înșiși au adus drogurile în țară. Au fost fotografiați cu toți aceștia. Pentru a spune în limbajul tinerilor, Breaking Bad Süleyman a închis ochii la otrăvirea tinerilor cu droguri”, a mai spus Kılıçdaroğlu, relatează Kathimerini citat de Rador.

O reacție puternică a venit din partea lui Süleyman Soylu, care, adresându-se liderului opoziției, a subliniat: „Dacă nu demonstrezi nici măcar o parte din acest noroi, atunci ești fără onoare”. „Dacă, desigur, onoarea are vreo valoare pentru el”, a mai spus Soylu.

 

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
11:53
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou