Hingheri snopiţi în bătaie

Dan Alexandru, 16 ianuarie 2014, Ora 11:04

  • print
  • |
hingheri-snopiti-in-bataie-37454-1.jpg

Mai mulţi hingheri din Timişoara, care prindeau câini fără stăpân în zona Gării de Nord, au fost snopiţi în bătaie de mai mulţi bodyguarzi de la firma care are contract să păzească gara.

Iubitorii de animale, la fel ca şi câinii fără stăpân, sunt peste tot în Timişoara, scrie exclusivtm.ro. Hingherii de la firma Danyflor au aflat pe pielea lor acest lucru, după ce au luat bătaie de la paznicii Gării de Nord din Timişoara.

Hingherii hăituiau maidanezii din zona peroanelor, după ce două persoane au fost muşcate recent în apropierea Gării de Nord. Bodyguarzii, care hrănesc animalele din zonă, s-au autosesizat şi i-au luat la bătaie pe hingeri, care au fost nevoiţi să dea bir cu fugiţii şi să renunţe la prinderea câinilor maidanezi.

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
00:52
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou