Judecător bătut de polițiști pe autostradă

Cristian Blănuţă, 14 octombrie 2013, Ora 14:46

  • print
  • |
judecator-batut-de-poli-i-ti-pe-autostrada-34940-1.jpg

Un judecător de la Judecătoria Piteşti a fost bătut crunt de către doi poliţişti. Incidentul s-a petrecut duminică seara, pe Autostrada Bucureşti - Piteşti.

Magistratul Gabriel Apostol, şef al Secţiei Penale a Judecătoriei Piteşti, a fost bătut duminică seară, după ce fiica lui, cu care se afla în maşină, i-a numit "miliţieni" pe cei doi poliţişti de la Autostrăzi, potrivit rtv.net.

Incidentul a avut loc la un popas aflat la kilometrul 80 al autostrăzii. Judecătorul Gabriel Apostol susţine că a fost dat cu capul de maşină, iar ulterior s-a prezentat la Laboratorul de Medicină Legală Argeş, unde şi-a scos certificat medico-legal din care reiese că a suferit o fractură de piramidă nazală şi o fractură la un deget.

Cei doi poliţişti susţin că incidentul s-a produs din vina judecătorului, care ar fi sărit la bătaie.

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
15:34
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou