Jurnaliști bătuți cu bâtele de angajații de la Apele Române

Cristian Blănuţă, 10 octombrie 2013, Ora 09:26

  • print
  • |
jurnali-ti-batu-i-cu-batele-de-angaja-ii-de-la-apele-romane-34806-1.jpg

Procurorii au efectuat, miercuri, percheziţii la sediul Direcţiei Apele Române Banat din Timişoara, iar trei persoane au fost audiate într-un dosar de evaziune fiscală. Potrivit unor surse judiciare, ancheta ar viza contracte semnate între instituţie şi o firmă a soţiei şefului CJ Timiş, Titu Bojin. Prezenţa jurnaliştilor la sediul Direcţiei Apele Române Banat i-a deranjat pe angajaţii instituţiei, aceştia din urmă i-au bătut cu bâtele şi cu picioarele pe jurnalişti. Aceştia filmau descinderile de amploare care se desfăşurau la sediul instituţiei.

Scandalul a început imediat ce poliţiştii de la investigarea fraudelor au intrat în sediul instituţiei. Deranjaţi de prezenţa jurnaliştilor, angajaţii de la Apele Române Banat i-au agresat cu bâtele.

Percheziţiile vizau o serie de afaceri ilegale încheiate pe vremea când la conducerea instituţiei se afla Titu Bojin, preşedintele Consiliului Judeţean Timiş,  în perioada 2001 - 2011, informează România TV. Anchetatorii bănuiesc că una dintre firme, la care soţia şi fiul preşedintelui apar ca asociaţi, ar fi încheiat mai multe contracte dubioase cu Direcţia Apelor Române Banat.


Mai multe persoane au fost audiate de poliţişti. Printre suspecţi se numără un consilier local PSD, dar şi actualul şef al Direcţiei Apele Române Banat.

 

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
01:32
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou