Lista rușinii.

Dan Alexandru, 1 februarie 2023, Ora 17:29

  • print
  • |
lista-ru-inii-47387-1.gif

Lista rușinii. 

EXCLUSIV: LISTA CU BANII ÎNCASAȚI DE FIRMELE PRESEI MITUITE DE GUVERN PENTRU A RĂSPÂNDI TEROAREA COVID ÎN ROMÂNIA

Bani cu tona au curs în conturile presei trădătoare a misiunii sale principale, de informare, și auto-distrugătoare a sensului mass media de a fi fidelă adevărului și numai adevărului, care este unul.

Practica terorismului psihologic prin presa vândută și cumpărată a fost instituită în întreaga lume, pentru a genera psihoza în masă, de către artizanii „Marii Resetări” cu fazele ei pe care le trăim deja: Covid, război, foamete, decimarea populației globale, conform planurilor malthusianiste ale sforarilor păpușilor de paie scoase din incubatoarele de la Davos și împrăștiate azi la conducerea majorității statelor lumii.

GROAZA a fost instaurată la nivel național și planetar ca instrument de dominare și supunere.

Au murit oameni. Nu de Covid.  Ci ca urmare a „protocoalelor” criminale susținute, cu gura plină și inimile goale, de „colegii” noștri cărora banul le-a luat mințile, odată cu sufletul.

Și de „vaccinul” „salvator”. Pe capete.

Trebuie să răspundă pentru asta? Sigur se va întâmpla. Dacă nu acum, după, la finalul vieții lor pământești.

Opinia avocatului Gheorghe Piperea este categorică:

„Moral și politic, trebuie să răspundă și politicienii, experții, influencerii, jurnaliștii năimiți. Mai ales cei care cereau în stil nazist pedepsirea noastră și aruncarea peste zidurile cetății, pentru simplul fapt că am refuzat să ne supunem unui oribil experiment genetic și psihologic.”

Dar numai moral și politic?

Oamenii au fost mințiți pe față de „specialiști”. De medici ticăloșiți.

Hipnotizați de televizor, oamenii s-au sedat cu seruri experimentale despre care chiar producătorii lor recunoșteau că nu sunt suficient testate și pot avea efecte adverse nefaste necunoscute.

Dar oamenii nu mai citesc. Au fost orbiți. Supuși cu sloganul absolut fals că „vaccinurile” sunt „SIGURE și EFICIENTE”.

În fața valului de decese subite din România orice procuror cinstit ar putea demonstra contrariul.

Crima a avut un cost. Oficial, la alb, în total, 181,830,237 lei și 30 de bani (arginți) - aproape 40 de milioane de euro - au fost direcționați către presa mituită de către Guvernele Ludovic Orban și Florin Cîțu, potrivit unui document remis ActiveNews de Guvernul Nicolae Ciucă.

De la data de 1.06.2020 și până la 21.12.2021 un număr de 385 de firme au încasat oficial 155,290,820.72 lei.

În multe cazuri, banii au fost supți prin mai multe firme care duceau la același canal. Pro TV este în Top cu aproape 5 milioane de euro, urmat de trustul securistului Voiculescu cu Antenele lui (peste 4 milioane de euro), apoi Kanal D și Digi 24 (care a încasat, de exemplu, peste 2 milioane de euro, și prin Campus Media și prin RCS&RDS), România TV și Realitatea TV. Dar trebuie avută în vedere practica de jonglare cu firme care nu au în denumire postul TV. Cititorii noștri mai specializați pot lasa detalii despre firmele mai cu dichis la rubrica de comentarii.

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
04:36
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou