Ludovic Orban prins într-un scandal amoros!

Florentina Șerbănescu, 2 februarie 2023, Ora 07:06

  • print
  • |
ludovic-orban-prins-intr-un-scandal-amoros-47391-1.jpeg

Ludovic Orban, mare apărător al familiei tradiționale, este prins într-un scandal provocat de o femeie care se promovează ca fiind amanta fostului premier. Cristina Todoran descrie relația pe care a avut-o cu Ludovic Orban și jocurile politice pe care le făcea fostul premier pentru a satisface dorințele acestei femei, însă arată și implicarea altor lideri PNL.

Pe vremea când își apăra funcția de președinte PNL, Ludovic Orban se considera un apărător al familiei tradiționale și spunea că partidul trebuia să apere biserica și familia. Discursul său a atras numeroase critici, iar astăzi Ludovic Orban este prins într-un scandal amoros. 

Ludovic Orban părea dispus la orice pentru a-și ajuta amanta în politică și a promovat-o în cele mai importante funcții în partid, în 2020, când avea toată puterea. O necunoscută precum Cristina Todoran, lipsită de realizări politice, a devenit în câteva săptămâni una dintre cele mai importante femei din PNL, după cum declară chiar aceasta, într-o scrisoare foarte lungă. Amanta descrie cum a fost instalată la conducerea unor organizații doar pentru ca Ludovic Orban să se apropie de ea și să o invite în pat. 

„Apoi am fost sunată  iar de către George, președintele TNL ILFOV, să mă anunțe că pe 14 februarie (n.r. 2020) a convocat ședința în care voi fi numită președinte TNL CORBEANCA. Am început să dau telefoane în partid, la Ben Oni Ardelean, la Vela, la alții, să îi întreb dacă cumva au vreo implicare, pentru că m-am trezit pe piedestal și nu înțeleg de către cine. Ben Oni mi-a zis că Orban a dat ordin", explică Cristina Todoran.

Ludovic Orban s-a folosit de funcțiile sale din politică pentru a găsi un loc de muncă amantei, care lucra la Tarom pe un salariu de 1.300 de lei, potrivit scrisorii. „Și a început să îmi promită că mă va lua de acolo, să îi trimit CV-ul și rezolvăm problema. Nu a vrut nimeni să mă angajeze decât dacă renunțam să îl mai susțin. Nici cei de la ANRE cu care el vorbise, nici alții de la nu știu ce instituție de stat etc", explică amanta. 

De asemenea, o acuzație gravă îl implică pe Mihăiță Ursu, fostul director general al companiei Tarom. Potrivit Cristinei Todoran, Orban l-a pus pe Ursu, în 2022, să-l dea afară pe un pilot cu care Cristina Todoran avusese o relație. „A sunat la Mihăița Ursu la finalul lunii martie 2022 să îl dea afară pe pilotul O.G.A fost trecut pe lista neagră și a fost expediat din companie (...) Ba mai mult, s-a speriat că Ludovic i-ar putea face și mai mult rău", declară amanta.

Presupusa amantă a lui Ludovic Orban a lansat atacuri și la mai mulți lideri din PNL. Potrivit Cristinei Todoran, mai multe persoane din PNL au încercat să o convingă să schimbe echipa și să-l abandoneze pe Orban, dar aceasta ar fi refuzat ofertele primite de la Rareș Bogdan, Robert Sighiartău, sau „proasta aia de Alinuța", după cum o numește Todoran. 

Totuși, în lunga scrisoare nu apare nicăieri detalii despre vreo relație sexuală cu Ludovic Orban. Tot ceea ce se știe e că Todoran îi trimitea poze nud și au mai fost niște pupici și alinturi.Todoran se consideră o amantă, însă fără cea mai importantă parte: sexul. 

Liderii PNL sunt târâți într-un scandal amoros fără să aibă vreo legătură. Cu un an înainte de alegerile din 2024, Cristina Todoran decide să iasă la atac pentru a mânji imaginea unui partid, fiind nemulțumită de faptul că nimeni nu i-a dăruit un loc de muncă așa cum își dorea în România și acum e nevoită să plece la muncă în Germania. Cristina Todoran nu voia să participe la concursuri, ci să fie instalată în funcții. Ludovic Orban și nimeni din PNL nu a ajutat-o în acest sens, motiv pentru care „amanta" a decis să se răzbune. 

Ludovic Orban, la finalul carierei

Ludovic Orban nu a comentat toate aceste acuzații și nu a precizat dacă sunt adevărate sau nu. Cristina Todoran pare doar o amantă dezamăgită de un politician care nu a vrut sau nu a putut să o ajute. Telenovela amantei este doar un alt pas spre finalul carierei politice a lui Ludovic Orban, care încearcă să mai rămână pe scena politică cu noul său partid, Forța Dreptei. 

Alegerile din 2024 se anunță unele foarte importante și foarte explozive, după ce au apărut deja atacuri la adresa unor lideri politici. Ludovic Orban este unul dintre candidații care ar putea candida la alegerile prezidențiale din 2024, iar atacurile Cristinei Todoran la adresa altor lideri PNL au rolul de a slăbi partidul aflat la guvernare și de a mânji imaginea unor politicieni. Din tot scandalul, România rămâne cu o amantă supărată că nu a primit un loc de muncă și niște politicieni care vor trebui să dea explicații în fața electoratului, cu un an înainte de alegeri. 

 

 

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
10:06
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou