Lupte de stradă la Roma. Manifestanți contra jandarmi

Cristian Blănuţă, 31 octombrie 2013, Ora 17:14

  • print
  • |
lupte-de-strada-la-roma-manifestan-i-contra-jandarmi-35432-1.jpg

Un marş al imigranţilor şi al susţinătorilor dreptului la o locuinţă a degenerat în lupte de stradă la Roma. Zeci de manifestanţi s-au încăierat cu jandarmii care, pentru a dispersa mulţimea, au recurs la gaze lacrimogene

Mitingul susţinătorilor dreptului la locuinţe, dar şi al imigranţilor, a degenerat în ciocniri violente cu forţele de ordine. Manifestanţii au aruncat cu ce le-a căzut în mână în jandarmi şi le-au atacat blindatele.

Turiştii aflaţi în zonă şi care au vrut să urmărească în direct confruntările au fost rapid îndepărtaţi de forţele de ordine. Forţele de poliţie au rezistat asaltului demonstranţilor, care vor să ajungă la sediul Ministerului Muncii.


Capitala Italiei a mai fost scena unor incidente violente între protestatari pe 19 octombrie, după greva generală care a paralizat Italia.

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
19:34
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou