Mario Mutu, scandal monstru la spital: „Eu nu stau la coadă cu proștii”

Mirela Ene, 29 octombrie 2022, Ora 12:14

  • print
  • |
mario-mutu-scandal-monstru-la-spital-eu-nu-stau-la-coada-cu-pro-tii-46921-1.jpg

Mario Mutu, scandal monstru la spital: „Eu nu stau la coadă cu proștii”

Mario, primul fiu al lui Adrian Mutu din căsnicia cu Alexandra Dinu, și-a făcut o imagine de bad boy. Tatuaje și scandaluri  - acesta pare să fie noul motto al tânărului teribilist. Zilele trecute, Mario Mutu s-a prezentat cu iubita la Urgențe la Spitalul „Sf. Ioan” din Capitală, unde a făcut scandal monstru.                                                                                                                                         Într-o dimineață, în jurul orei 5, fiul antrenorului Rapidului și iubita sa au ajuns la camera de gardă a Spitalului Sfântul Ioan, acolo unde acuza dureri dentare și insista să fie primit de urgență la secția de stomatologie.  Însă, la triaj mai erau niște oameni care aveau probleme mult mai grave decât ale sale, iar tânărul în vârstă de 20 de ani a început să facă un scandal uriaș, să înjure pe toată lumea și să afirme că stă „cu toți proștii la coadă”. La scurt timp, a venit și un echipaj de poliție, să calmeze situaţia.

Mario a fost luat cu ambulanța, iar împreună cu o mașină de poliție, și a fost dus la Spitalul de Stomatologie de pe Calea Plevnei, acolo unde scandalul a continua.

 

Contactat, Mutu jr pentru a-i cere un punct de vedere în aceast caz,  tânărul de 20 de ani a confirmat că a ajuns la spital pentru durerile dentare, precum și că în acel moment se afla și un echipaj de poliție acolo. Întrebat dacă au degenerat lucrurile, acesta a evitat să răspundă și apoi, curajos, le-a închis telefonul reporterilor în nas.

Adrian Mutu are poprire pe salariu pentru neplata pensiei alimentare

Antrenorul Rapidului, Adrian Mutu, are în prezent poprire pe salariu după ce Alexandra Dinu, prima sa soţie, a câştigat procesul legat de neplata pensiei alimentare, timp de mai mulţi ani, pentru fiul lor, Mario Mutu, acum în vârstă de 20 de ani. Fostul fotbalist a fost obligat de instanţă să achite suma de 123.254,15 euro şi 419,78 lei fostei soţii.

 

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
19:31
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou