Micul Hercule poate rămâne fără părinți

Cristian Blănuţă, 29 octombrie 2013, Ora 10:59

  • print
  • |
micul-hercule-poate-ramane-fara-parin-i-35321-1.jpg

Protecția Copilului Olt a sesizat Poliţia şi vrea să depună o nouă ordonanţă prezidenţială după ce băieţelul de 9 ani, zis şi Micul Hercule, a apărut în imagini scandaloase. Copilul a fost filmat când dansa într-un club de noapte, alături de animatoare.

Într-un filmuleţ postat pe Internet, copilul apare dansând în club, iar tatăl lui îl aplaudă şi îl încurajează.

De altfel, tatăl se mândreşte pe Internet cu exerciţiile de culturism făcute de Giuliano, fiul său de 9 ani, şi de fratele lui mai mic. Asistenţii sociali de la Direcţia pentru Protecţia Copilului Olt s-au sesizat şi chiar au cerut ca băieţii să fie scoşi din familie.
Tatăl micilor culturişti nu i-a lăsat însă pe asistenţii sociali să intre în casă.


Deşi asistenţii sociali susţin că exerciţiile la care sunt supuşi copiii le pun viaţa în pericol, instanţa a considerat că este mai bine pentru ei să rămână în familie.

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
11:46
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou