Micul HERCULE, scos la înaintare contra PRIMARULUI

Cristian Blănuţă, 27 noiembrie 2013, Ora 15:31

  • print
  • |
micul-hercule-scos-la-inaintare-contra-primarului-36312-1.jpg

Tupeu incredibil din partea tatălului micului Hercule. Bărbatul l-a scos pe băieţel la înaintare într-un conflict pe care îl are cu primarul din satul Icoana, acolo unde locuiesc. Bărbatul l-a pus pe copil să-i ceară primarului o bucată de pământ pentru a creşte o vacă.

Casa în care locuieşte micul Hercule cu familia este situată la marginea comunei. Tatăl lui Giuliano a cerut primăriei să-i dea o parcelă de pământ lângă gospodărie, pentru a avea unde să pască vaca.

Pentru că a fost refuzat, bărbatul a început sa-l atace pe primar pe internet. El a postat mai multe filmuleţe în care îl acuză pe edil că este corupt şi anunţă că îi va demasca afacerile ilegale.

Micul Hercule a intrat în atenţia opiniei publice după ce tatăl său l-a obligat să facă antrenamente extrem de dificile.

În ultima filmare, Giuliano ridică o bară pe care stă tatăl său cu picioarele. De altfel, tatăl celui mai puternic copil din lume s-a tot mândrit cu exerciţiile făcute de Giuliano şi fratele său mai mic. Cel mai şocant filmuleţ a fost cel în care Micul Hercule este legat cu lanţuri.

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
01:03
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou