Ministrul Barbu, luat la tir cu pietre de protestatari

Cristian Blănuţă, 17 octombrie 2013, Ora 21:25

  • print
  • |
ministrul-barbu-luat-la-tir-cu-pietre-de-protestatari-35034-1.jpg

Acte de vandalism fără precedent au avut loc joi seara în centrul Capitalei. O parte din manifestanţii care protestează la Universitate au vandalizat maşina în care se află ministrul Culturii, Daniel Barbu.

Zeci de protestatari au blocat joi seara, în Centrul Vechi al Capitalei, maşina în care se afla ministrul Culturii. Oamenii i-au cerut demnitarului demisia, acuzându-l totodată pentru avizul dat proiectului Roşia Montană.

Protestatarii s-au îmbrâncit cu jandarmii şi au aruncat cu pietre în maşina ministrului, spărgându-i geamurile. De asemenea, manifestanţii au lipit pe maşină bancnote pe care era tipărit chipului ministrului.

Irina Drăgan, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei, a declarat la România TV, referitor la acest incident: "La solicitarea Poliţiei, jandarmii au intervenit pentru deblocarea maşinii ministrului culturii. Poliţia urmează să continue cercetările în acest caz".


Într-o primă fază, trei persoane au fost ridicate şi duse pentru audieri la secţia de poliţie. La scurtă vreme de la incident, premierul Victor Ponta a declarat că a vorbit cu Daniel Barbu, iar aceasta este în stare bună.

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
11:45
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou