Monica Macovei a refuzat să dea declarații în fața procurorilor! Și a dispărut și de sub ochii presei

Anca Bratu, 26 ianuarie 2023, Ora 19:49

  • print
  • |
monica-macovei-a-refuzat-sa-dea-declaratii-in-fata-procurorilor-i-a-disparut-i-de-sub-ochii-presei-47349-1.jpg

Monica Macovei a refuzat să dea declarații în fața procurorilor, în dosarul deschis după ce a accidentat un motociclist. Fostul ministru al Justiției s-a prezentat astăzi la audieri, însă nu a dorit să clarifice circumstanțele în care s-a produs accidentul, conform România TV. Mai mult, Macovei a plecat pe ușa din spate, fugind de jurnaliștii care o așteptau să iasă de la audieri. 

Fostul ministru al Justiţiei, Monica Macovei, a sosit, joi dimineaţă, la sediul Parchetului Curţii de Apel Constanţa, unde va fi audiată în urma accidentului în care a fost implicată în luna octombrie a anului trecut, de la intrarea în Mangalia, în urma căruia un motociclist a fost rănit. Monica Macovei nu a dorit să facă declaraţii jurnaliştilor la intrarea în sediul Parchetului Curţii de Apel Constanţa.

Poliţiştii rutieri au fost sesizaţi în luna octombrie cu privire la producerea unui accident rutier, pe DN 39, între municipiul Mangalia şi localitatea 2 Mai.

„Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au constatat faptul că impactul s-a produs între un autoturism, condus de o femeie, de 63 de ani, şi o motocicletă, condusă de un bărbat, de 56 de ani. În urma impactului a rezultat vătămarea corporală gravă a motociclistului. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală", a transmis IPJ Constanţa.

La volanul autoturismului s-a aflat Monica Macovei, fostul ministru al Justiţiei.

De asemenea, în urma primelor cercetări, poliţiştii au anunţat că într-o curbă, conducătoarea auto a pătruns pe contrasens şi a intrat în motociclistul care circula din sens opus.

Victima accidentului a fost supusă unor intervenţii chirurgicale în urma fracturilor suferite în accident.

Monica Macovei a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook la câteva ore după producerea accidentului.

„Mulţumesc tuturor celor care v-aţi gândit la mine. Astăzi am fost parte a unui accident rutier. Încep să îmi revin din starea de şoc. Conducând de la 2 Mai spre Mangalia, pe banda mea şi nu pe contrasens, un motociclist a intrat din plin in aripa stângă a maşinii, moment in care airbags s-au declanşat, cauciucul din stânga faţă s-a spart. Nu am pierdut controlul maşinii nici o secundă. Urmare a spargerii cauciucului din partea stânga faţă, maşina a mers încet spre stânga, oprindu-se într-un scuar mic, cu vegetaţie. Sper ca motociclistul sa îşi revină, de câteva ore încerc sa obţin informaţii despre starea lui", a scris Monica Macovei pe Facebook.

 

 

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
18:35
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou