Nepoată de mafiot, îşi răpeşte şi îşi bate clienții

Anca Bratu, 21 noiembrie 2013, Ora 11:22

  • print
  • |
nepoata-de-mafiot-isi-rapeste-si-isi-bate-clien-ii-36108-1.jpg

Ramona Rizzo, o americană de 37 de ani, membră a celebrului clan mafiot Gambino, s-a hotărât să îi pună la respect pe clienții datornici ai soțului ce se află în spatele gratiilor.

De când soțul ei, Joseph Sclafani, celebru traficant de droguri, locotenent al legendarului clan mafiot Gambino, a fost arestat şi condamnat pentru trafic de droguri la 15 ani de închisoare, Ramona a preluat conducerea afacerilor.

Apetisanta Ramona este nepoata legendarului mafiot Benjamin "Lefty Guns" Ruggiero, personaj interpretat de Al Pacino în faimosul film "Donnie Brasco", în 1997.

Bruneta a răpit pe unul dintre cei care datorau bani familiei sale, şi-a pus bodyguarzii să-l bată şi apoi l-a jefuit de câteva mii de dolari, în contul datoriei. Ea a vrut să le dea o lecţie tuturor celor care îi sunt datori soţului ei şi care s-au culcat pe o ureche pentru că Sclafani e închis.

Presa americană susţine că Ramona are de gând să bage spaima în New York şi să-şi câştige respectul tuturor cu care partenerul ei de viaţă făcea afaceri.

 

 

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
19:08
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou