Best Dental

ORBAN îl dă în judecată pe PONTA

Cristian Blănuţă, 26 august 2014, Ora 12:22

  • print
  • |
orban-il-da-in-judecata-pe-ponta-42813-1.jpg

Ludovic Orban nu i-a rămas dator premierului Ponta, după ce acesta l-a acuzat că ar fi complice cu omul de afaceri Nelu Iordache, acuzat de corupție privind șoseaua Transalpina.


Fostul Ministru al Transporturilor i-a cerut premierului să aducă dovezi, altfel îl va acționa în judecată.

"Îl somez pe Victor Ponta să prezinte probe dacă le are, dacă nu, îl voi acționa în instanță pentru prejudicii de imagine. Mă mir că face astfel de acuzații domnia sa, care a fost procuror si care, este adevarat, nu a finalizat niciun dosar, stiind faptul că trebuie să ai și probe când faci astfel de acuzații", a declarat Orban.

"Cel mai mare tun al celui de la Romstrade, cum îl cheamă, Iordache, a fost dat împreună cu Ludovic Orban. Faimoasa Transalpina care şi anul acesta este tot nerecepţionată. (...) 270 de milioane de euro din buget, nu din fonduri europene, pentru o lucrare, altfel frumoasă, Transalpina, dar care nu a fost niciodată finalizată", a fost declarația lui Victor Ponta care l-a scos din pepeni pe Orban.

 

EDITORIAL

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

Ce se întâmplă azi în România nu sunt accidente și nici întâmplări banale. Este efectul disoluției autorității publice, prin politizarea și, implicit, mediocrizarea profesională a administrației publice. O administrație infestată de sistemul clientelar, servil, controlată politic până la cel mai m ...

ziare

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
19:33