Premierul Victor Ponta a fost huiduit la Cluj-Napoca

Valeriu Daniel, 6 decembrie 2013, Ora 13:50

  • print
  • |
premierul-victor-ponta-a-fost-huiduit-la-cluj-napoca-36565-1.jpg

Premierul Victor Ponta a fost huiduit, vineri, la inaugurarea Campusului Teologic "Nicolae Ivan" din Cluj-Napoca, de mai multe persoane care se opun proiectului minier de la Roşia Montană şi exploatării gazelor de şist şi care au strigat "Jos Ponta", "Demisia" şi Ruşine!".

Victor Ponta a coborât din capela Facultăţii de Teologie Ortodoxă pentru a tăia panglica la inaugurarea Campusului Teologic "Nicolae Ivan" din Cluj-Napoca şi a clădirii facultăţii, transmite corespondentul MEDIAFAX.

El a fost întâmpinat de un grup de protestatari care l-au huiduit şi care au strigat: "Jos Ponta", "Hoţii", "Demisia", "Ruşine!", "Jos, Ponta, jos, că eşti un mincinos".Protestatarii aveau bannere cu mesajele "Salvaţi Roşia Montană", "Fărădelegea lor este legea minelor", "Legea minelor te lasă fără casă", "Opriţi evacuările forţate".

"Ponta e un trădător de ţară, ne minte în faţă, acum doi ani era împotriva gazelor de şist. Acum e un moment în care l-am prins aici, trebuia să sărim toţi pe el. Ce să facem noi? Să mergem să cerşim pe la străini? Uitaţi-vă la unguri, de la 1 ianuarie scad preţurile la gaze, la tot", a declarat unul dintre protestatari.

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
22:15
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou