Războiul VADIM - FUNAR continuă cu un document semnat ADOLF HITLER

Cristian Blănuţă, 29 octombrie 2013, Ora 13:18

  • print
  • |
razboiul-vadim-funar-continua-cu-un-document-semnat-adolf-hitler-35330-1.jpg

Corneliu Vadim Tudor continuă războiul cu Gheorghe Funar asupra presupusului steag al lui Avram Iancu și care ar fi fost vândut de tribun. Vadim a declarat că nu a vândut steagul, dar că se pregăteşte să vândă un document semnat de Adolf Hitler, din colecţia sa personală. În plus, el a lansat o adevarată tiradă la adresa lui Funar.

„Am stat două ore pe bordura din faţa casei şi am plâns ca un cocoşat. Cum poate să spună Gheorghe Funar aşa ceva? Iată cine vorbeşte! El, care l-a susţinut pe escrocul de la Caritas care a ruinat milioane de oameni, el care i-a dat fiului său un contract prin care a vopsit toate băncile din oraş, care a dat contracte pentru mafia ţigănească. În primul rând, nu e steagul lui Avram Iancu, e un prapor bisericesc. Se presupune că e un drapel al legiunilor lui Avram Iancu. Dar nu l-am vândut. Şi chiar dacă l-aş fi vândut, care era problema? Mi-a fost dăruit mie, face parte din colecţia mea personală", a declarat Vadim, potrivit rtv.net.

El a mai spus că se doreşte distrugerea lui financiară. Din acest motiv, este nevoit să dea documente importante din colecţia sa personală, acum pregătindu-se să vândă un act semnat de Adolf Hitler.

„Se doreşte distrugerea mea financiară. Se ştie că sunt colecţionar, iar acum doresc să vând un document semnat chiar de Adolf Hitler. Am şi cinci acte semnate de Napoleon Bonaparte", a mai spus fostul lider al PRM.

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
18:32
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou