Scandal cu iz politic la CNA

Cristian Blănuţă, 17 iunie 2014, Ora 19:38

  • print
  • |
scandal-cu-iz-politic-la-cna-41072-1.jpg

Narcisa Iorga acuză un abuz fără precedent în CNA. Președintele Consiliului, Laura Georgescu, a forțat un vot care să interzică transmiterea online a întâlnirilor, spune Iorga.

Unii membri ai comisiei au vrut să înregistreze şedinţa publică, dar au fost acuzaţi că vor să-şi facă imagine pe seama instituţiei. Acum, Narcisa Iorga acuză că votul dat astăzi este unul politic şi că şedinţa a fost suspendată fără motiv.

"Problema este că astăzi suntem în 17 iunie, iar eu nici măcar astăzi nu am primit o înregistrare audio a unei şedinţe desfăşurată în luna aprilie. Şedinţă publică! Am spus că presupun că acea înregistrare a fost distrusă. Nici până în ziua de azi nu mi-a fost pusă la dispoziţie. Aşadar, doamna Gubernat, nu cred că există bunăcredinţă din partea preşedintelui acestei instituţii, în aşa fel încât să fie transmise de pe pagina web", spune Iorga, potrivit b1.ro.

Narcisa Iorga, membru în Consiliul Naţional al Audiovizualului, acuză că şedinţele publice nu sunt puse la dispoziţia cetăţenilor şi nici măcar a membrilor consiliului.

Săptamâna trecută, spun cei care poartă o luptă deschisă deja cu Laura Georgescu în CNA, a fost smulsă camera web de pe un laptop.

Nu au lipsit nici jignirile, adresate Narcisei Iorga de către Laura Georgescu.

La propunerea Monicăi Gubernat, s-a votat interzicerea transmiterii on line a ședințelor CNA. Narcisa Iorga acuză că votul a fost forţat şi că cei propuşi de PSD, PNL şi UDMR au fost pentru. Mai exact, Laura Georgescu, Monica Gubernat, Rasvan Popescu, Christian Mititelu, Radu Calin Cristea și Lorand Turos au votat pentru ca pe internet să nu ajungă şedinţele publice CNA.

Mai mult decât atât, Iorga acuză că, deşi în sală erau nouă membri şi era întrunit cvorumul, Laura Georgescu a suspendat ședința.

 

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
14:21
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou