SCANDAL cu pumni la PSD. VANGHELIE, bătut măr de MINISTRUL COSTOIU

Cristian Blănuţă, 1 iulie 2014, Ora 16:46

  • print
  • |
scandal-cu-pumni-si-sticle-vanghelie-batut-mar-de-ministrul-costoiu-41425-1.jpg

Ministrul Costoiu l-a bătut pe președintele organizației București Marian Vanghelie. Între Costoiu, ministrul delegat pentru Învățământ Superior, Cercetare Ştiințifică și Dezvoltare Tehnologică, și președintele organizației PSD București, Marian Vanghelie, s-a iscat un conflict verbal care ulterior s-a transformat într-o bătaie în toată regula.

Spre surprinderea tuturor, ministrul pentru Învățământ Superior s-a dovedit a fi mult mai abil decât Marian Vanghelie și a scăpat neatins. Marian Vanghelie s-a ales cu câteva contuzii și ditamai lovitura la cap.

Incidentul a avut loc acum două zile la Orăștie, la masa de final, când, ușor afumat, președintele PSD București, Marian Vanghelie, a început să-l înjure pe ministrul pentru Învățământ Superior. Sursa nemulțumirii lui Marian Vanghelie provine din faptul că Mihnea Costoiu vizează președinția organizației București.

Supărarea lui Vanghelie a fost amplificată și de vestea, primită în aceeași zi, că urma să piardă majoritatea în Consiliul General al Capitalei.

Marian Vanghelie a continuat să-l jignească pe Mihnea Costoiu, neputând fi potolit de colegii prezenți în număr mare. La un moment dat, Vanghelie s-a repezit la Mihnea Costoiu, însă, după cum relatează participanții la această altercație, alcoolul i-a jucat feste și în loc să-l nimerească pe Costoiu, dus de avânt, a intrat cu capul într-o scară.

Bătălia politică dusă de Vanghelie nu s-a terminat aici, primarul sectorului 5 aruncând cu o sticlă în direcția unui coleg care încerca să îl potolească. Participanții la întâlnire au stablit de comun acord să păstreze tăcerea asupra incidentului pentru a-i păstra onoarea de băiat de cartier a lui Marian Vanghelie.

Contactat de EVZ, Marian Vanghelie nu a negat conflictul cu Mihnea Costoiu și, foarte nervos, a închis telefonul după ce a încercat fără succes să afle cine a transmis această informație.
Victor Ponta nu era prezent pentru că plecase mai devreme de la masă.

Comitetul Executiv Naţional al PSD s-a întrunit, la Orăştie, pentru discuții privind desemnarea candidatului la alegerile prezidenţiale din partea partidului, dar şi pentru o discuţie între miniştrii PSD şi reprezentanţii filialelor din teritoriu.

Sursa: www.evz.ro

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
09:38
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou