Best Dental

Scandal în direct. ȘOVA: Sunteți analfabet; IGAȘ: Nu șpăgar ca dumneavoastră

Cristian Blănuţă, 1 septembrie 2014, Ora 18:36

  • print
  • |
scandal-in-direct-sova-sunteti-analfabet-igas-nu-spagar-ca-dumneavoastra-42963-1.jpg

Fostul ministru de Interne al PDL, Traian Igaș, a fost jignit, în direct, de către purtătorul de cuvânt al PSD, senatorul Dan Șova, care l-a numit analfabet, acuzându-l că a furat trei diplome de facultate.

Totul a pornit după ce Igaș l-a făcut arogant pe Șova, în timp ce se aflau împreună în studioul emisiunii „Evenimentul Zilei", difuzată de B1 TV.

„Să nu facem referire la modul de a fi al unui om, ca să nu spun eu despre anii de școală ai domnului Igaș. Ori discutăm politică, ori intrăm pe altă linie. Ar trebuie să fiți mai respectuos. Sunteți un analfabet, domnule Igaș", i-a spus Dan Șova colegului său de Senat.

„Dar nu sunt un șpăgar ca și dumneavoastră", a replicat Igaș.

„Iar l-ați adus pe analfabetul ăsta? Este un analfabet care a furat trei diplome de facultate. Să mă dea în judecată. Să spună domnul Igaș ceva din puțul analfabetismului", a continuat Dan Șova, în timp ce pedelistul a primit cuvântul pentru a-și spune părerea despre ordonanța de urgență privind migrația aleșilor locali, adoptată săptămâna trecută de Guvern.

 

EDITORIAL

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

Ce se întâmplă azi în România nu sunt accidente și nici întâmplări banale. Este efectul disoluției autorității publice, prin politizarea și, implicit, mediocrizarea profesională a administrației publice. O administrație infestată de sistemul clientelar, servil, controlată politic până la cel mai m ...

ziare

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
06:10