Best Dental

Scandal media de proporții. Cozmin Gușă acuză de măsluirea audienței

Cristian Blănuţă, 3 octombrie 2014, Ora 11:54

  • print
  • |
scandal-media-de-proportii-cozmin-gusa-acuza-de-masluirea-audientei-43727-1.jpg

Conform datelor oficiale de audiență, oferite de Kantar Media, Realitatea TV ar fi avut, joi, trei ore în care a înregistrat audiență zero. 

Acționarul majoritar de la Realitatea, Cozmin Gușă, susține că acest lucru este imposibil și acuză că se măsluiesc cifrele de audiență de pe segmentul comercial, adică acolo unde se încasează banii de publicitate.

"Dacă n-ar fi tragic pentru Realitatea TV, ar fi hilar. Cum îşi poate închipui cineva că televiziunea cotată cu cea mai mare încredere din rândul televiziunilor de ştiri ar putea avea o audienţă 0? E foarte simplu, mergând pe stradă, prin baruri, vezi o mulţime de televizoare care sunt deschise, majoritatea, pe Realitatea TV. Asemenea concluzii hilare ascund ilegalităţi.

 

Acest lucru poate cei de la Kantar Media şi cei de la instutuţii conexe lor nu îl ştiu. În Turcia, pentru o problemă similară, au fost arestate câteva zeci de persoane (...) Suntem în faţa unui asemenea scandal de o asemenea magnitudine în România, în care audienţele sunt manipulate în favoarea unor trusturi care sunt cu puterea şi în defavoarea unor trusturi ca Realitatea TV.

 

Există un singur motiv pentru asta: încasările din publicitate, pe baza cărora se plătesc salarii, se măsoară cu aceste audienţe media. Cea mai simplă măsură ca să pui o televiziune pe butuci e să îi reduci artificial audienţa", a declarat Cozmin Gușă, acționarul majoritar al Realitatea TV, informează Reportervirtual.

 

EDITORIAL

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

Ce se întâmplă azi în România nu sunt accidente și nici întâmplări banale. Este efectul disoluției autorității publice, prin politizarea și, implicit, mediocrizarea profesională a administrației publice. O administrație infestată de sistemul clientelar, servil, controlată politic până la cel mai m ...

ziare

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
06:32