Best Dental

Scandalul de la CNA ajunge în Europa Centrală și de Est

Cristian Blănuţă, 22 august 2014, Ora 13:15

  • print
  • |
scandalul-de-la-cna-ajunge-in-europa-centrala-si-de-est-42714-1.jpg

Narcisa Iorga, membru al Consiliului Naţional al Audiovizualului, a scris într-un mesaj pe pagina sa de Facebook că toate expresiile jignitoare folosite de şefa CNA vor ajunge la șefii tuturor instituțiilor similare CNA din Europa Centrală și de Est.

"Șefii instituțiilor similare CNA din Europa Centrală și de Est vor primi prin e-mail, traduse în engleză, expresiile folosite de Laura Georgescu în înregistrările audio difuzate în România

Fără nicio rușine, Laura Georgescu ține morțiș să conducă reuniunea CERF(Central European Regulatory Forum) de la București, ce va avea loc la începutul lunii septembrie. Oamenii politici responsabili de numirea ei în CNA nu reacționează. Laura Georgescu, așa compromisă cum e, va reprezenta România la această reuniune internațională. Eu, Valentin Jucan și Florin Gabrea transmitem astăzi un apel pentru a fi găsită o soluție urgentă astfel încât Laura Georgescu să nu atragă și România în scandalul al cărei protagonistă este. Anunțăm în mod public și cât se poate de serios că înregistrările audio cu Laura Georgescu și traducerea lor în engleză vor ajunge în e-mailurile tuturor șefilor instituțiilor prezente la reuniunea CERF.

Miercuri, 27 august, membrii CNA și Laura Georgescu suntem audiați în Comisia de cultură a Senatului, ca urmare a sesizării pe care am făcut-o încă din luna iunie. Până atunci, considerăm că este suficient timp pentru a găsi o soluție astfel încât Laura Georgescu să fie determinată să nu mai ia parte la reuniunea CERF. CNA poate fi condus și reprezentat de către vicepreședinte. Nu stă instituția într-un om ca Laura Georgescu", a scris Narcisa Iorga pe Facebook.

 

EDITORIAL

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

Ce se întâmplă azi în România nu sunt accidente și nici întâmplări banale. Este efectul disoluției autorității publice, prin politizarea și, implicit, mediocrizarea profesională a administrației publice. O administrație infestată de sistemul clientelar, servil, controlată politic până la cel mai m ...

ziare

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
19:32