" Se ascunde adevărul și o să vorbesc pe șleau"! Dana Budeanu, despre cazul Pițurcă

Florentina Șerbănescu, 7 februarie 2023, Ora 11:36

  • print
  • |
se-ascunde-adevarul-i-o-sa-vorbesc-pe-leau-dana-budeanu-despre-cazul-piturca-47418-1.jpg

Dana Budeanu a făcut declarații surprinzătoare cu privire la „cazul Pițurcă". Vedeta vorbeşte despre dosarul în care este implicat Victor Pițurcă. Aceasta spune că este o „mascaradă menită să ascundă alte probeme grave". Mai mult, spune că României i-a fost impus un calendar al următoarelor epidemii. 

„M-am gandit să adun mascaradele ultimelor zile și să nu haliți din ce vă aruncă presa, nu știu cum de mai haliți orice 99% din ea, după ce aproape trei ani v-au mințit continuu, cei care nu v-au mințit sunt în parlament, fără viață. 

Aceiași neterminați arată cu degetul în Parlament pe maestrul Cristoiu sau Victor Ciutacu, vă dați seama ce flegme pe drum, nimic, ăia sunt cei pe care îi plătiți și de care trebuie să ascultați și să le haliți minciunile, cum e mascarada legată de combinațiile lui Piturcă și mama lui, și tatăl lui, Pițurcă în sus, Pițurcă în jos, totul e o vrăjeală , eu cu voi vorbesc, că voi sunteți ca un club, familie mai mare", a declarat Dana Budeanu.

Ce spune despre cazul Pițurcă

"Milimetric, tot ce am spus de trei ani s-a întâmplat, milimetric, exact fix, la virgulă, la secundă, de aia vă rog să nu mai haliți ce scrie 99% din presă. Ce se întâmplă cu Pițurcă se ascunde adevărul în spate, o să vorbesc pe șleau, e pus unu șef la Romarm, știți ce e aia? Ca oameni simpli, nu trebuie să fii expert militar. Nu, normal, om normal ca mine, ca oricare, când auzi ca e șef la Romarm cu gloanțe, tancuri, ce te gândești? Cine poate ajunge? Eu? Nu! Tu? Nu! Ciutacu? Nu! Cristoiu? Nu! Ajunge unul, ăla nu ajunge oricum șef la Romarm, vă dați seama despre ce vorbesc, contracte, combinații, foarte bine, nu-mi doresc, dar să gândim.

Când ne uităm, Pițurcă, Pițurcă... o fi făcut un contract printre 300 de mil de contracte pe locurile 1 la 10 ale politicientilor și serviciilor l-au luat pe Pițurcă, 10 mii de euro. Mă, gândiți, o fi vândut 10 măști, e mascaradă, nu înseamnă nimic din ce trebuia să iasă de la DNA; nu domnul Bologa? Dar nu puteți, că e PNL. Voi tre să căliți acum că e combinator Pițurcă, fii-su lu Pițurcă, să stați atenți și să nu mai gândiți deloc, păi când eu pun la Romarm pe unul, păi voi credeți că ăla mișcă vreodată  fără șefii României care l-au pus? Vă întreb normal, niciodată în viața asta, asta dezlegat nu, Tutu, Gabriel Tutu, că n-am auzit a doua oară de el în viața mea.

Bă, băiatule, cum să halești că ăla e de capul lui, nu cu vreo combinație, niciodată în viața asta, niciunul la energie, la ăsta, om cu mega carieră la SRI, cum să credeți că e despre Pițurcă, că infractorul maxim e Pițurcă, vă dați seama cât de proști cred că sunteți? Când a fost cea mai mare delapidare din istoria modernă de după Revoluție? Cea mai mare delapidare a făcut-o PNL. Bă, dacă vorbește ăsta de la Romarm, se mai duc 2-3 la Vila Lac, că nu mai are cine, nu Pițurcă, ăsta de la Romarm, ce poate spune, nu au loc la Rahova dacă deschid gura și mulți alții.

Dacă sunteți informați, ăștia de la G4, care dați pestele de pe la Codleea, de ce nu spuneti adevărul? Cu peștele, calendarul îl aveți? De la șefii la lume cu câte peste și gripe aviare trebuie să aibă România? Ca ANSVSA este pus de Dragnea, ăia care veriică curcanii la fund este pus sub premier, Ciucă e șeful ălora care verifică curcanii la fund. Acum a venit lebăda neagră și a făcut căcut și doar la Codlea tre sa secere 1 mild de păsări că au găsit un curcan, pe unde a intrat? Pe la graniță? Taceți dracului de mincinoși, e un calendar să avem peste anul ăsta, e adevărat, domnule Ciucă, ca să nu spun ce e acolo ca se tace, tre să înghițim că  până în 2200 să înțepăm , este adevărat domnule Ciucă?", scrie România TV.

 

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
08:19
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou