Tremură PONTA? RAREȘ BOGDAN amenință cu dezvăluiri incendiare despre PREMIER

Cristian Blănuţă, 20 august 2014, Ora 10:38

  • print
  • |
tremura-ponta-rarer-bogdan-ameninta-cu-dezvaluiri-incendiare-despre-premier-42665-1.jpg

Jurnalistul Rareș Bogdan s-a enervat, după ce premierul Victor Ponta a refuzat să participe la o emisiune la Realitatea TV. Rareș Bogdan i-a propus, în direct, dar Ponta a refuzat, pe motiv că Realitatea TV are datorii.

Jurnalistul i-a reamintit că PSD are datorii de 8 milioane de euro și anunță o serie de dezvăluiri despre Victor Ponta.

"Realitatea TV a fost și va rămâne mult timp de acum încolo. După cum ați văzut luni seară, am fost extrem de civilizat și i-am permis lui Victor Ponta să intre în dialog cu bunul său prieten, Crin Antonescu. Am făcut asta și mai mult decât atât. L-am invitat pe Victor Ponta la un discurs absolut civilizat despre România și am primit o înjurătură în propria casă.

Adică eu i-am deschis ușa, l-am invitat, l-am pus la masă, iar premierul nu s-a dezmințit și a ales să ne înjure spunând o minciună la care eu am reacționat atât câ puteam de civilizat. Aș fi putut să fiu la fel de mitocan ca domnia sa, dar am ales să fiu civilizat pentru că sunt convins că vom câștiga cu civilizația, politețea și cu bunul simț.

Eu cred că politețea ne va face învingători. Aveți grijă când deschideți ușa... cui i-o deschideți pentru că s-ar putea ca persoana care vă intră în casă să vă injure și să dorească să vă ia și nevasta și să vă golească și frigiderul. Cam așa a făcut Victor Ponta aseară. El a uitat că PSD are 8 milioane de euro datorii, dar făcea referiri la Realitatea TV. Pentru că Victor Ponta m-a enervat, miercuri seară vă voi arată de ce el nu poate să ajungă președintele României", a anunțat Rareș Bogdan.

Fostul lider al PNL, Crin Antonescu, se afla în platoul emisiunii "Jocuri de Putere", de la Realitatea TV. Prin telefon a intrat și premierul Victor Ponta, iar între cei doi foști lideri ai USL a început un dialog cu înțepături și atacuri subtile.

"Nici eu și nici Crin Antonescu nu suntem înțeleși cu Traian Băsescu. Am auzit că Antonescu a spus că eu sunt înțeles cu Traian Băsescu. Sper doar că tot ce a gândit Crin despre mine să se vadă că nu este adevărat", a spus Victor Ponta.

În replică, Crin Antonescu a răspuns: "Eu n-am zis că sunteți înțeles cu Traian Băsescu, ci doar că reprezentați un pericol mult mai mare decât Traian Băsescu, în următorii ani".

Din acel moment, Crin Antonescu a început seria ironiilor. El i-a amintit lui Ponta că moderatorul Rareș Bogdan a fost propunerea PNL pentru a prelua conducerea TVR. "Sunt aici cu fostul președinte al SRTV, pe care era să-l punem noi, dar n-am mai reușit".

"Au fost mai multe proiecte pe care nu le-am reușit împreună", a replicat Victor Ponta.
Victor Ponta i-a transmis lui Crin Antonescu: "Sunt nostalgic!", cu referire la ruperea USL. Antonescu a replicat: "Și eu!", dar nota ironică s-a simțit.

Crin Antonescu l-a mai înțepat o dată pe Victor Ponta. "Îmi pare că tocmai astăzi, când l-ați desemnat pe Călin Popescu Tăriceanu singurul candidat de dreapta, în loc să vă uitați la el ce spune la Mihai Gâdea, vă uitați la noi.

Să știți că oricând vă stau la dispoziție pentru o discuție, care nu e neapărat despre contracandidați, că eu nu mai candidez la vreo funcție la care candidați dvs.", a mai spus Antonescu.

Ponta a încercat să schimbe rapid subiectul, după directa lui Crin. "Știți ce cred: eu cred că oricine va fi președinte din decembrie nu va mai avea puterea lui Traian Băsescu. Teama mea este ca Traian Băsescu să nu mai rămână cu putere", a declarat Ponta.

Ulterior, Victor Ponta a reintrodus în discuție regretul pentru ruperea USL. "Poate că cei care nu au uitat ce a fost USL și ne lămurim și noi ce a fost și cum s-a rupt USL".
În discuție a intervenit și moderatorul Rareș Bogdan, care l-a invitat pe Victor Ponta la o dezbatere cu Crin Antonescu, în direct la TV.

"Cu domnul Antonescu, nu doar că accept. Ne întâlnim între noi și ne lămurim noi doi întâi și pe urmă facem și show-uri de televiziune împreună", a spus Ponta.

Crin Antonescu a acceptat rapid provocarea, dar a și lansat un contraactac la sentiment. "Sunt și eu un sentimental și observ că deși aveți cel mai mare partid în spate, pe dl. Tăriceanu, pe dl. Chițoiu, uneori vă e dor de mine", i-a spus Antonescu lui Ponta.

"Cu domnul Antonescu am trecut de la mare prietenie, la mare ură", a replicat Ponta.
Crin nu a uitat nici de tema religioasă promovată de Victor Ponta.
"Eu n-am urât pe nimeni, îmi interzice confesiunea mea de creștin-ortodox, bănuiesc că știți despre ce e vorba".

Ponta a spus că în ciuda religiei sale, el pe Traian Băsescu îl urăște "Eu vreau să spun că pe Traian Băsescu îl urăsc".

Rareș Bogdan a intervenit în discuție și i-a cerut lui Ponta să vină la confruntare în platou, la Realitatea TV. Ponta s-a eschivat:

"Voi veni la Realitatea TV când voi fi convins că și Realitatea își va plăti datoriile la stat la fel ca toate celelalte trusturi de presă", a explicat Ponta.

Sursa: www.stiripesurse.ro

 

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
18:54
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou