Un lider PSD a fost lovit în cap cu bariera și a ajuns la spital

Cristian Blănuţă, 23 mai 2014, Ora 22:09

  • print
  • |
un-lider-psd-a-fost-lovit-in-cap-cu-bariera-si-a-ajuns-la-spital-40444-1.jpg

Incidente violente în ultimele ore ale campaniei pentru europarlamentare şi pentru alegerile parlamentare parţiale! În Otopeni, liderul local al PSD, medicul Ștefania Șerban, s-a ales cu capul spart.

Potrivit martorilor, ea a fost lovită în cap cu bariera de la intrarea într-un parc din Otopeni, acolo unde se afla în campanie cu caravana electorală a partidului, care împărţea pliante cu Gabriela Szabo, candidată la alegerile parlamentare parţiale. Cel care a lovit-o este un agent de pază al firmei Akka Security, Florică Stanca, potrivit
stiripesurse.ro.

Imediat după incident, la fața locului și-au făcut apariția mai multe mașini de la Poliția Locală, care au pornit sirenele și i-au înconjurat pe tinerii de la PSD. Aceștia au fost evacuați cu forța din parcul din centrul orașului Otopeni. Victima incidentului, medicul Ștefania Șerban, a depus o plângere penală. Ea se află la Spitalul de Urgență Floreasca, unde i se acordă primul ajutor și unde va fi supusă unor controale de specialitate.
„O colegă de-a noastră a fost lovită de un agent de pază. Este vorba despre liderul PSD Otopeni, medicul Ștefania Șerban. Eram un grup de tineri absolut paşnici, care împărţeau flyere şi pliante pentru candidatul nostru la colegiul 4, Gabriela Szabo", a declarat Gabriela Firea, în direct la România TV.

 

 

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
15:41
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou