"Vreau să-l linșez"! Mama Luizei Melencu, bombă cu ceas pentru Gheorghe Dincă

Anca Bratu, 24 februarie 2023, Ora 07:33

  • print
  • |
vreau-sa-l-lin-ez-mama-luizei-melencu-bomba-cu-ceas-pentru-gheorghe-dinca-47527-1.jpg

Gheorghe Dincă, trimis în judecată pentru trafic de persoane și trafic de minori, viol, omor și profanare de cadavre, va executa o pedeapsă maximă de 30 de ani de închisoare. Totodată, el are de echitat daune morale de 710.000 de euro către rudele victimelor, plus cheltuieli judiciare estimate la 750.000 lei. Sentința a venit anul trecut, în septembrie. În acest context, CANCAN.RO a luat legătura cu Monica Melencu, mama Luizei. Femeia și-a strigat, încă o dată, disperarea.

Gheorghe Dincă a fost arestat în iulie 2019, după ce a fost acuzat că a răpit-o pe Alexandra Măceșanu, în vârstă de 15 ani, după ce a luat-o cu mașina la ocazie, a sechestrat-o în casa lui din Caracal, unde ar fi violat-o și ar fi ucis-o. Ulterior, bărbatul a fost acuzat că ar fi procedat în același mod și cu Luiza Melencu, o fată de 18 ani, care figura ca dispărută din aprilie 2019. După mai multe amânări, Gheorghe Dincă a fost condamnat la 30 de ani de închisoare. În plus, Tribunalul Olt l-a obligat să plătească 710.000 de euro daune către familiile celor două tinere omorâte. 

Cu sufletul sfâșiat de durere, Monica Melencu, mama Luizei, a dezvăluit că nu banii o interesează în acest caz teribil. Își dorește doar ca Gheorghe Dincă să aibă parte de aceeași soartă pe care a avut-o fata ei, pentru că o viață nu poate fi cumpărată.

"Nu am primit absolut niciun ban până la ora actuală! Nici nu m-am gandit vreo clipă că vom primi ceva. De unde să ne dea nemernicul ăla bani? Nu vreau niciun ban de la el, vreau să-l linșez. Nici măcar moartea lui nu mi-ar liniști sufletul și suferința. Vreau să sufere cum a suferit și copilul meu. Vreau să plătească scump, dar nu cu bani. Viața nu se cumpără cu bani. Mă rog zi de zi ca Dumnezeu să-i dea ceea ce merită. Are să ne dea (n.r: ei si familiei Măceșanu) peste 700.000 de euro. Păi ce să-i iau amărâtului ăstuia de atâția bani? O casă amărâtă în care mi-a ars și omorât copilul?", a declarat Monica Melencu, mama Luizei.

"Trec câteodată pe acolo și îmi trec prin fața ochilor diferite scenarii cu chinurile prin care a trecut copilul meu. Nu pot să uit, nu pot să trec peste. Oamenii cred că viața merge mai departe. Da, exiști, dar nu trăiești", a subliniat femeia, în exclusivitate pentru CANCAN.RO. 

Pedeapsa e mică, în zece ani ajunge din nou pe străzi

Întrebată de reporteri ce părere are despre căința lui Gheorghe Dincă, mama Luizei Melencu a fost cât se poate de categorică: "Ce căință, domne? Nu există așa ceva. Un om care face așa ceva, un asemenea monstru, nu se poate căi. Astea sunt invenții ca să dea bine în fața justiției. Pedeapsa de 30 de ani e prea mică, păi în zece ani o să ajungă din nou pe străzi. Vom vedea ce va fi, mai urmează două termene, unul în martie și unul în septembrie". 

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
17:26
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou