Acuzații grave la adresa președintelui FRF, Răzvan Burleanu

Teo Popa, 29 aprilie 2014, Ora 11:17

  • print
  • |
acuzatii-grave-la-adresa-presedintelui-frf-razvan-burleanu-39676-1.jpg

RĂZVAN BURLEANU este acuzat că l-a "lucrat" pe Miodrag Belodedici, singurul fotbalist român cu două Cupe ale Campionilor în palmares.

"Belo" a fost până de curând membru al Comisiei Youth a UEFA, el ocupând această funcție ca o extensie firească a postului de director al naționalelor de juniori pe care îl are la Federație.

După schimbarea conducerii FRF, noul președinte, Răzvan Burleanu, și-a impus proprii oameni în comisiile forului continental, Aurel Ticleanu fiind numit în locul lui Belodedici. Dincolo de scandalul provocat de aceste modificări, care au primit acordul Comitetului Executiv al FRF la câteva săptămâni după ce au fost trimise la UEFA, Burleanu a susținut că Belodedici și-a dat acordul pentru a fi scos din Comisia Youth.

"Există stenograma Comitetului Executiv în care se spune că președintele FRF a convenit cu domnul Belodedici să fie înlocuit și că acesta nu-și mai dorește să fie în comisie. Dacă a mințit Burleanu, vă mint și eu!", a declarat Octavian Goga, vicepreședinte FRF, pentru Libertatea.

Numai că, supriză, Belodedici mărturisește că nu a discutat niciodată cu Burleanu despre schimbarea sa din comisia UEFA și în niciun caz nu și-a dat acordul pentru acest lucru.

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
17:15
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou