Banii lui Mircea Lucescu, blocați în băncile din Ucraina

Cristian Blănuţă, 28 mai 2014, Ora 13:44

  • print
  • |
banii-lui-mircea-lucescu-blocati-in-bancile-din-ucraina-40567-1.jpg

Antrenorul lui Şahtior Doneţk ar pleca la o altă echipă, dar are o problemă imensă: nu reuşeşte să-şi scoată economiile depuse în băncile locale din cauza situaţiei tensionate din Ucraina.

Mircea Lucescu, de 10 ani la Şahtior Doneţk, și-ar fi depus cea mai mare parte a câştigurilor într-o bancă locală, scrie publicaţia Sport Express, citată de SportNews. Băncile din Ucraina au primit restricţii în efectuarea tranzacţiilor, ca urmare a situaţiei politice delicate, printre care şi aceea că un client nu poate să retragă mai mult de 1.000 de euro pe zi. În plus, băncile din Ucraina refuză în momentul de faţă colaborarea cu cele din străinătate, deci un transfer în alt cont este practic imposibil.

Presa ucraineană susţine că Mircea Lucescu va aştepta calmarea situaţiei, după care îşi va retrage banii şi va pleca de la Doneţk. Lucescu e dorit și de Spartak Moscova, dar și de grupările turce Fenerbahce şi Galatasaray.


Mircea Lucescu are un salariu de 3.000.000 de euro pe an la Şahtior Doneţk.

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
08:41
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou