BMW i8 versus BMW M4. Cine va detrona mașina anului 2014 VIDEO

Teo Popa, 4 ianuarie 2015, Ora 13:26

  • print
  • |
bmw-i8-versus-bmw-m4-cine-va-detrona-masina-anului-2014-video-45004-1.jpg

BMW i8 este cel mai avansat BMW din toate timpurile. BMW M4 este cel mai distractiv BMW din gama actuală a bavarezilor - cel puţin aşa se prezintă.

Dar care este mai rapid în linie dreaptă într-un drag race obişnuit?

Cea mai interesantă maşină a anului 2014 a fost BMW i8, fie şi pentru că este primul hibrid sport al unei mărci germane intrat în producţie de serie, cu un proces întreg de producţie gândit de la zero, proces care va revoluţiona întreaga industrie auto a următorilor zece ani. Dar asta contează mai puţin atunci când vorbim de un drag race.

Pentru că oponentul său în această liniuţă este BMW M4, cu cei 431 de CP ai săi, care ar trebui să înghită cei 362 de CP ai lui M4 fără niciun fel de sughiţ pe sfertul de milă. Cei de la Auto Bild TV le-au pus împreună pe o pistă şi au vrut să vadă dacă aşa stau lucrurile şi în realitate.

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
23:39
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou