Best Dental

Ce salariu a refuzat Gicu Grozav de la FCSB. Becali: ‘Ăsta e câine adevărat!’

Ziarul Atac, 4 octombrie 2018, Ora 14:07

  • print
  • |
ce-salariu-a-refuzat-gicu-grozav-de-la-fcsb-becali-asta-e-caine-adevarat-46769-1.jpg

Gigi Becali a declarat, joi, că internaţionalul Ghoerghe Grozav a refuzat un salariu de 25.000 de euro pe lună de la FCSB pentru a evolua la Dinamo. "Tot respectul, e adevărat dinamovist", a precizat Becali.

"E un jucător valoros. Băiatul ăsta e adevărat. Eu am văzut mulţi, că sunt albastru-roşu, că sunt alb-roşu, că sunt câini. Bă, dar ăsta e adevărat câine! Dacă i-am dat eu 25.000 pe lună şi m-a zis: Nici nu mi-a zis el. Am vorbit cu el, după aia i-a spus lui MM: Adică că el e dinamovist prea înrăit şi că preferă să meargă el pe zece mii. Îţi dai seama căt de adevărat... Tot respectul, adevărat dinamovist! Mi-a zis: Dar mie nu-mi spunea, îmi mulţumea. Dar îi era ruşine să-mi zică. , a declarat Becali.

FC Dinamo Bucureşti a anunţat, marţi, transferul internaţionalul Gheorghe Grozav la clubul din Ştefan cel Mare. Ultima oară la Bursaspor, în prima ligă a campionatului din Turcia, Grozav a mai jucat la Dinamo în prima jumătate a anului 2015, reuşind cinci goluri în 13 meciuri disputate în Liga 1 şi în Cupa Ligii.

 

EDITORIAL

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

Ce se întâmplă azi în România nu sunt accidente și nici întâmplări banale. Este efectul disoluției autorității publice, prin politizarea și, implicit, mediocrizarea profesională a administrației publice. O administrație infestată de sistemul clientelar, servil, controlată politic până la cel mai m ...

ziare

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
16:41