Best Dental

Clubul Dinamo Zagreb va fi privatizat. Acţiunile vor fi scoase pe piaţă în perioada următoare

Mălina Andrei, 24 februarie 2015, Ora 11:17

  • print
  • |
clubul-dinamo-zagreb-va-fi-privatizat-actiunile-vor-fi-scoase-pe-piata-in-perioada-urmatoare-45729-1.jpg

Dinamo Zagreb, cel mai titrat club din campionatul de fotbal al Croației, va fi privatizat, a anunțat președintele său, Zdravko Mamic, citat de Agerpres.

"Vom pune în vânzare, pe piață, acțiunile lui Dinamo Zagreb", a anunțat Mamic, conform unui comunicat difuzat de gruparea din capitala croată, la care este legitimat și internaționalul român Alexandru Mățel, fundaș dreapta transferat iarna aceasta de la Astra Giurgiu.

"În caz de succes, vom obține fondurile care ne vor permite să asigurăm dezvoltarea și stabilirea clubului", a adăugat Mamic.

"Conducerea a decis să este timpul să mergem înainte, să deschidem o nouă pagină și să restructurăm clubul", a explicat președintele lui Dinamo Zagreb, precizând că veniturile clubului-fanion al fotbalului croat sunt în scădere, în timp ce ambițiile sale sunt tot mai mari.

Zdravko Mamic nu a furnizat alte detalii legate de acțiunea de privatizare a clubului pe care îl conduce.

Dinamo Zagreb, care participă în mod regulat la Liga Campionilor, are în palmares 16 titluri de campioană națională de la proclamarea independenței Croației, ultimele 9 consecutive, având mari șanse să-l obțină și pe al 10-lea la finalul acestui sezon.

Totodată, Dinamo Zagreb este recunoscut ca fiind unul dintre cluburile cu cele mai puternice academii de tineret din Europa, fiind o permanentă sursă de talente, exportate în Vest pe bani grei. Printre aceştia se numără Zvonimir Boban, Dario Simic şi Robert Prosinecki. În ultimii ani, cele mai sonore nume oferite de clubul croat sunt cele ale lui Luka Modric, Mateo Kovacic şi Milan Badelj.

 

 

EDITORIAL

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

Ce se întâmplă azi în România nu sunt accidente și nici întâmplări banale. Este efectul disoluției autorității publice, prin politizarea și, implicit, mediocrizarea profesională a administrației publice. O administrație infestată de sistemul clientelar, servil, controlată politic până la cel mai m ...

ziare

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
14:28