Best Dental

Decizie drastică a Simonei Halep după finala pierdută în faţa Serenei Williams

Mălina Andrei, 24 august 2015, Ora 09:24

  • print
  • |
decizie-drastica-a-simonei-halep-dupa-finala-pierduta-in-fata-serenei-williams-46654-1.jpg

Simona Halep a pierdut, duminică, finala turneului de la Cincinnati, în faţa Serenei Williams. Românca ar fi trebuit să participe săptămâna aceasta la turneul de la New Haven, însă a anunţat că se retrage, din pricina unei accidentări la coapsa stângă.

"Îmi pare rău că trebuie să mă retrag. Iubesc acest turneu şi am amintiri frumoase de acolo. Am avut câteva săptămâni grele, care m-au lăsat cu dureri la piciorul stâng", a declarat Simona Halep.

Următorul turneu la care va participa Simona Halep este US Open, care debutează pe 31 august.

Astfel, următoarea competiţie la care va participa Simona Halep este US Open, ultimul Grand Slam al anului, care va începe la 31 august.

În ciuda înfrângerii suferite la Cincinnati, Halep va fi, începând de luni, pe locul 2 WTA, detronând-o de pe această poziţie pe rusoaica Maria Şarapova. Totodată, românca va fi cap de serie numărul 2 la US Open.

 

 

EDITORIAL

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

Ce se întâmplă azi în România nu sunt accidente și nici întâmplări banale. Este efectul disoluției autorității publice, prin politizarea și, implicit, mediocrizarea profesională a administrației publice. O administrație infestată de sistemul clientelar, servil, controlată politic până la cel mai m ...

ziare

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
08:43